A legújabb szegedi horgász szaküzlet

Új horgász szaküzlet nyílt Szegeden, a Vásárhelyi Pál és Lajta utca sarkán. Amennyiben a Kossuth Lajos sugárút felől közelítjük meg, úgy a Bakay Nándor utcai körforgalomból egyenesen hajtsunk tovább, és a bal oldalunkon látható benzinkút után azonnal, az úttól egy kicsit beljebb, egy parkoló mögött láthatjuk az üzletet.
Azok kedvéért, akik kevésbé ismerik Szegedet, de már jártak az új Árkád üzletközpontnál: az üzlet jobb oldala mellett kezdődik a Bakay Nándor utca, ezen kell haladnunk pár száz métert, majd a körforgalomnál balra, és már ott is vagyunk!

(Időközben ez az üzlet megszűnt Szegeden! Központi honlapjuk továbbra is elérhető... Az épületben azóta egy rendkívül színvonalas kerékpárszaküzlet működik.)

Az alábbi térkép segíthet a tájékozódásban, útvonal tervező funkcióval is rendelkezik!


Nagyobb térképre váltás

Ismereteim szerint az új üzlettel együtt kb. 12 horgászbolt található már Szegeden: bárki mondhatja, nem egy nagy durranás még egy bolt! Én azonban úgy hiszem, mi horgászok ezt nem egészen így látjuk... Egy ismerkedő látogatást mindenképpen megér, hiszen ma már rengeteg gyártó számtalan terméke kapható hazánkban. Lehet, hogy éppen itt látjuk meg azt a botot, vagy orsót, stb., ami azonnal belopja magát a szívünkbe... A cég honlapját nézegetve megállapíthatjuk, hogy a választék mindenképpen hatalmas, az elrendezés pedig lehetővé teszi, hogy akár órákig nézelődjünk az eladótérben.
Az áruház képgalériája itt megtekinthető.
A honlapjukat nézegetve, már a bemutatkozásuk is igen megnyerő, legalábbis egy öntudatos szegedi szívesen olvassa az alábbi bókokat:
Társaságunk első üzletét Móri Horgászbolt néven Móron nyitotta meg. Ennek sikere adta az ötletet, hogy Szegeden, az ország egyik legszebb vadvizes területén is hozzunk létre egy áruházat.
Szeged különleges adottságokkal rendelkezik horgász szemmel. A Tisza és a Maros folyók, a folyószabályozás során létrejött számtalan holtág, a bányatavak és egyéb vizek rengeteg lehetőséget nyújtanak a sportág, hobby szerelmeseinek. Ennek köszönhetően mára elismert horgásztársadalom és élénk sportélet alakult itt ki, amiből mi sem szeretnénk kimaradni.
A magunk részéről ehhez az olcsó, horgászbarát áruházunkkal szeretnénk hozzájárulni. Terveink között szerepel, hogy az épület előtti tágas parkolóban rendszeres családi rendezvényeket, bemutatókat tartunk, ahová meghívjuk az ország legnevesebb versenyhorgászait, szakértőit. Emellett honlapunkon és facebook oldalunkon rendszeresen olvashat teszteket legújabb termékeinkről, valamint igyekszünk bemutatni a környék horgászhelyeit is.

Az üzlet adatai:
M-horog Horgász Pláza
Szeged Vásárhelyi Pál u. 16.
Tel: +3662324210
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 08.00 - 18.00
szombaton - vasárnap: 08.00 - 12.00
Az üzlet honlapja

A figyelmes olvasónak bizonyára feltűnt, hogy az M-horog vasárnap is nyitva tart, amit feltétlenül értékelnünk kell!

(Időközben ez az üzlet megszűnt Szegeden! Központi honlapjuk továbbra is elérhető... Az épületben azóta egy rendkívül színvonalas kerékpárszaküzlet működik.)

További szegedi horgászboltok ezen a linken érhetők el!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.