Horgászati lehetőségek, horgásztavak - üdülési csekk elfogadóhelyek!

Az üdülési csekket napjainkban, az üdülési csekk széleskörű elterjedtsége okán, szinte valamennyi legális idegenforgalmi vállalkozás elfogadja. Ez a megállapítás érvényes a horgásztavakra is, amennyiben a horgászati lehetőséggel párhuzamosan szállás- és étkezési lehetőséget is biztosítanak! A Partfal.hu olvasói számára összeállítottam egy gyorslistát az üdülési csekket elfogadó horgásztavakról, mely lista a jövőben is folyamatosan bővülni fog!

Bács-Kiskun megye
Akasztói Horgászpark és Halascsárda
Napijegyek már 1200 Ft-tól, bővebb tájékoztató a Horgászpark honlapján>>>

Izsáki Horgász- és Pihenőpark
Budapesttől déli irányba 110 km-re, Izsák község északkeleti részén található az Izsáki Horgász- és Pihenőpark. A 32 hektáros területen összesen 8 különböző horgásztó található. Melegkonyhás csárda (Izsáki Halászcsárda), úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz, gyermekjátszótér és családbarát, parkosított, erdősített környezet garantálja a könnyed kikapcsolódást a család valamennyi tagja számára.
Izsáki Horgásztó honlapja>>>

Baranya megye
Horgásztanya Kemping, Boldogasszonyfa
A Zselic déli lejtőjénél található a 10 ha-os horgásztó, partján a kempinggel. A gyerekek találnak játszóteret, labdázóhelyet, a vendégek csónakázhatnak, vízibiciklizhetnek, lovagolhatnak, természetesen a horgászat a legkézenfekvőbb program:).
Intenzíven telepített horgásztó, főbb halfajok: ponty, amúr, harcsa, csuka, kárász.
Maga a horgásztanya 8 db kétágyas szobával várja a vendégeket.
Napijegyek:
Szállóvendégek részére 24 órás: 2500 Ft
Felnőtt napijegy: 2200 Ft
Ifi napijegy: 1600 Ft
Gyermek: 800 Ft
Csónakhorgászat: 3200 Ft/nap
Boldogasszonyfai Kemping és Horgásztó honlapja>>>

Békés megye
Néveri horgásztó:
Békéscsaba és Gyula között a repülőtérnél, a 44-es főútvonal mellett, a városközponttól 6 km-re, a buszmegállótól 800m-re található, egy akácos erdő közepén. Mellette lovarda, ahol lovaglási, és a repülőtéren sárkányrepülőzési lehetőség.
Jellemzők: Az egész létesítmény 3,5 hektáron terül el. A tó hossza 350 méter, mélysége átlagosan 4 méter, szélessége 30 méter. A közepénél egy fa híd biztosítja a horgászatot a tó mindkét partján. A tó vize az Ó körösből kerül folyamatosan feltöltésre.
Horgászrend: Nyitva tartás: február 01-től november 30-ig. hétfőnként szünnap. A hét többi napján (kedd-vasárnapig) 7-19 óráig.
Néveri Horgásztó honlapja>>>
Néveri horgásztó az Itthon.hu-n>>>

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Smaragdvölgy horgásztó, Sátoraljaújhely
A Smaragd horgásztavak Sátoraljaújhelytől mintegy 3,5 km-re találhatók, a Magas-hegy lábánál fekvő Smaragd völgyben. Fogható halfajok: ponty, kárász, amur, keszegfélék, süllő, csuka. A horgászat díja botonként 800 Ft.
Szállás és étkezési lehetőség helyben biztosított!
Smaragdvölgy pihenőpark és horgásztavak honlapja>>>

Csongrád megye
Szegedi Herman ottó Horgászegyesület vizei: Keramitok, Fehérpart-Szilvás, Sándorfalvi-tó, Medencés-kikötő, Újszegedi Holt-Maros, Algyői-főcsatorna.
Bővebb tájékoztató>>>

Fejér megye
Horgász Sziget Horgásztó / horgászati lehetőség a nagyhörcsöki forrásnál
Horgásztó megközelítése: A 62-es számú útról Kislók-Sárbogárd, illetve Mezőfalva-Sárbogárd irányából. A 63-as számú útról Székesfehérvár-Sárkeresztúr-Káloz irányából, illetve Cece-Sárbogárd-Nagyhörcsök irányából. A 64-es számú útról Mezőszilas-Pusztaegres-Sárhatvan irányából. A tó közvetlen az aszfaltos út mellett található, parkolási lehetőség a tó mellett kialakított parkolóban van.
Horgász Sziget Horgásztó honlapja>>>
Venyimi Horgásztó
Nagyvenyim település Fejér megyében található, Dunaújváros közelében.
A Venyimi tavon 2010-ben a napijegy árak a következőképpen fognak alakulni:
Felnőtt napijegy: 1400 forint
Ifjúsági, 70 év felett, és délutáni: 800 forint
Gyermek jegy továbbra is ingyenes.
Venyimi Horgásztó honlapja>>>

Győr-Moson-Sopron megye
Malom horgásztó, Pápa
8500 Pápa, Igali utca 739/10 tel: +36305740141
Nyitva január 1-től december 31-ig. Felnőtt napijegy 1000 Ft, gyermekjegy 500 Ft.
6 hektáros park, kemping, rendezvénysátor, salakos focipálya, játszótér, stb.
További információk a Malom horgásztó honlapján!>>>

Hajdú-Bihar megye
Silver-tó/Hajdúszoboszló
Napijegy 2800 Ft, a helyszínen, ill. a hajdúszoboszlói horgászboltokban. Ezért elvihető 2 db nemes hal és 2 kg vegyes hal. További mennyiség mérlegelés után!
Silver tó honlapja>>>

Heves megye
Adácsi horgásztó/Adács
Adács Heves megye délnyugati részén fekszik. Megközelíthető a Budapest-Miskolc vasútvonalon, ill. az M3-as autópályán.
Napijegy a horgásztónál található halőrháznál váltható! Nappali jegy 05:30-tól 16:00-ig, az éjszakai jegy 17:30-tól 21:00-ig váltható.
Napijegy árakról néhány szóban:
Felnőtt nappali: 2500 Ft / éjszakai 2500 Ft / 24 órás: 4500 Ft
Ifjúsági nappali: 1500 Ft / éjszakai 1500 Ft / 24 órás 2500 Ft
Számtalan egyéb konstrukció létezik, érdemes ellátogatni a horgásztó honlapjára!

Jász-Nagykun-Szolnok megye
Eldorádó Horgásztó/Jásztelek
A tó Jászberénytől 6 km-re Szolnok felé a 32-es főúton közelíthető meg. A jászteleki Zagyva-híd előtt kell jobbra fordulni. A bekötőút bármilyen időben jól járható, 600 méter hosszú.
Bővebben>>>

Jászkiséri Horgásztó-Vendégház
A tórendszer könnyen megtalálható, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberény mellett, Jászkisér és Pély között félúton, ritka természeti környezetben, ahol együtt jelentkezik a puszták, erdők, vizek élővilága. A kikapcsolódásra vágyók egy csodálatos napot, hétvégét, vagy akár egy egész szabadságot is eltölthetnek itt. A környéken tábla jelzi a lekanyarodás helyét. Budapesttől mintegy 1.5 órás utazással érhető el.
Horgásztó honlapja>>>

Pest megye
Préri horgásztó/Kiskunlacháza és Dömsöd között.
Horgászbolt, büfé, étterem, szálláslehetőség, bankkártyás fizetési lehetőség.
Préri-tó honlapja>>>

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Tüskevár horgásztó, Nyíregyháza
Nyíregyháza külvárosában, Sóstóhegyen található hét hektáros horgásztó. Horgászni csak a kijelölt horgászhelyeken szabad, egy horgászhelyen egy felnőtt két bottal, és egy gyermek horgász egy bottal horgászhat. Halat két hetente telepítenek!
Napijegy nappalra vagy éjszakára váltható, a nappali horgászat 05:00-tól 20:30-ig tart, az éjszakai horgászat értelemszerűen 20:30-tól 05:00-ig. Az időpontokat a közvilágítási lámpák fel, ill. lekapcsolása jelzi! A részletes horgászrend az alábbi linken megtekinthető.
Tüskevár Sóstóhegy szolgáltatásai: szálloda, panzió, tóparti vendéglő, söröző, rendezvényterem (természetesen a horgászat mellett).
Tüskevár horgásztó elérhetősége, honlapja>>>

Tolna megye
Ozorádó Horgászparadicsom - Ozora
Horgászati, sportolási, kirándulási lehetőségek. A horgászhely két tóból áll: az egyik pontyozó, a másik úszós ill. legyező tó.
Ozorádó Horgászparadicsom honlapja>>>

Zala megye
Sárberki horgásztó/Lenti
Többféle napijegy, ill. bérlet váltható, pl. a felnőtt napijegy 1.500 Ft, hetijegy 7.500 Ft, gyermek napijegy 750 Ft, valamint további 14 konstrukció!
Sárberki Horgásztó honlapja>>>
További elfogadó helyek a partfal.hu-n:

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.