Eladó horgásztó és vendégház

Hasznosításra ajánlanám figyelmébe az alábbi, 10 éve üzemelő horgásztavat és a most átadott vendégházat.
6 ha-os területen 4 ha-os horgásztó, vadonatúj 4 napraforgós minősítésű vendégházzal, működési és használatbavételi engedéllyel Hajdúszoboszló közelében (Nagyhegyes külterület - Keleti főcsatorna mellett) eladó.

A 6 ha-os terület az M33-as autópálya csomóponttól 15 km-re, Debrecentől, Hajdúszoboszlótól és a Hortobágyi Nemzeti Parktól néhány km-re található. A 4 ha-os kiváló vízminőségű bojlis horgásztó 2002-ben létesült, szigetekkel, földnyelvvel tarkítva. A víz utánpótlását a Keleti-főcsatornából kapja zsilipen keresztül, gravitációs úton. Vízmélysége 1,2 – 3 m.

A tóban az őshonos fajtákon kívül amúr és busa is található. A békés halakból nagy mennyiségben találhatóak 20 kg feletti példányok, a süllőből és csukából a legnagyobbak 5-15 kg közöttiek. A tavat mintegy 60 db, kellemes árnyékot adó szomorúfűz veszi körbe.

A még használatba nem vett, műszakilag most átadott „4 Napraforgós” minősítésű vendégház 6 apartmanból áll. A lakrészek minden igényt kielégítően vannak felszerelve edényekkel, étkészletekkel, ágyneműkkel, törölközőkkel, LED tv-vel, Wi-Fi-vel, kábel tv-vel, villanyradiátorokkal. A panzió tetőterében kapott helyet egy 60 m2-es, külön bejáratú, kompletten felszerelt, bútorozott lakás, melynek 20 m2-es teraszáról csodálatos kilátás nyílik a tóra.

A főépület mellett létesült egy 60 m2-es kültéri főzőhely és rendezvénytér, komplett konyhafelszereléssel, parasztkályhával, sörpadokkal, 120 csatornás kábeltv-vel, külön szociális blokkal.

A teljes terület körbekerített. A villamoshálózat saját trafóról üzemel (3x13A). A vízellátást mélyfúrású (90m) kútház biztosítja, szigeteléssel, mélybúvár szivattyúval, gáztalanító tartállyal, nyomásfokozó szivattyúval stb.

A terület komplexitását napelemek, 32 db stég, csónaktároló, játszótér, kavicsozott út, 1000 m2-es kavicsozott parkoló, vízelvezető árkok stb. biztosítják.

Zéró kockázat!!!
Bővebb információ + fotók : tuskevarto.eu

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.