Telepítés az egerszalóki horgásztavon

Átvett hír:
"Tisztelt Horgásztársak!
Értesítjük Önöket, hogy 2008. április 28-án 4000 kg háromnyaras ponty (átlagsúly: 1,5-2,8 kg) kerül telepítésre a tározóba. Emiatt 28-án teljes tilalom lesz érvényben a tavon. Horgászni 29-én reggel 5:00-tól lehet.
Jó szórakozást kíván a Heves Megyei Horgász Szövetség elnöksége"
forrás:Egerszalóki Horgásztó honlapja
Egerszalóki Horgásztó megközelítése:

A tavat két irányból is meg lehet közelíteni:
A 3-as számú főútról Kerecsend irányába kell indulni, majd a településen a táblával jelzett helyen Demjén felé kell balra kanyarodni. Egerszalók központjában a postánál kell elkanyarodni, ez az út vezet ki a tóhoz.

Eger felől érkezők Egerben a Szépasszonyvölgy táblánál kanyarodjanak el és így a Szépasszonyvölgy mellett jutnak ki az Egerszalókra vezető útra. Egerszalókon itt is a termálpanzióval szemben lévő úton jobbra fordulva az út végén találják az egerszalóki horgásztavat.

Horgászjegyet a nap 24 órájában lehet váltani az Egerszalók központjában megtalálható Egerszalóki Thermál Panzióban!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.