Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület honlapja

A XXI. század kihívásaihoz igazodva végre van saját honlapja a szegedi Herman Ottó Horgászegyesületnek is! A Partfal.hu honlap tartalomkezelő rendszerének naplóját elemezve a "legjobb hivatkozások" között találtam egy Google találatot, ami az egyesület honlapjára mutat. Örömmel teszem közzé a hírt, hiszen ezzel egy régi hiányosságát pótolja Szeged legnagyobb és legrégibb horgászegyesülete.
A kezdőlapon olvashatjuk az egyesületi élet legfrissebb híreit, telepítési értesítőket, tilalmi időket, stb. "Történetünk" menüpont alatt megnézhetjük az egyesület alapításának körülményeit, a kezdeti időszak híreit, mely eddig csak nyomtatásban volt olvasható, elsősorban Farkas Csabának az egyesületről írott könyvében! Tanulságos olvasmány.

Részletes leírást találunk "Vizeink" menüpont alatt az egyesület kezelésében lévő vízterületekről, egyelőre az újszegedi Holt-Marosról és a Fehérpart-Szilvásról. Remélhetőleg hamarosan kiegészül a cikk a többi vízterülettel is, szegedi, és nemcsak szegedi olvasóim részéről határozott igény tapasztalható hiteles beszámolók iránt! Szegeden és Szeged környékén nagyon sok jó horgászvíz található, melyek méltán tartanak igényt országos ismertségre, és várják a horgászokat az ország minden részéről, és külföldről is. Nekem legalábbis ez a személyes tapasztalatom.
"Halfajok" menüpont alatt néhány halfaj fogási korlátozásairól olvashatunk, mely halfajok foghatók az Országos horgászrend szerint, és melyek speciális egyesületi szabályozás szerint. Szerény véleményem szerint persze a pisztrángok és a kecsege fogási korlátozásának ismertetése nem éppen lényeges ismeret a szegedi Herman Ottó HE vizein horgászók számára.
Találhatunk még a honlapon "Forum" menüpontot, regisztrálás és belépés után itt fórumozhatunk.
Akad még egy "Kapcsolat" menüpont is, itt megismerhetjük az egyesület címét, telefonszámát, email-címét, ill. kapcsolatba léphetünk az oldal készítőjével.
Apró hiányosság, hogy nem találtam az egyesület nyitva tartását, és nem lelhető fel részletes lista az egyesület vizeire kapható területi engedélyekről. A legtöbb horgászegyesület honlapján megtalálható még a szervezeti felépítés, vezető tisztségviselők adatai, esetleg az egyesületi halőr mobilszáma is. Adott esetben szükség lehet rá!
További sok sikert kívánok a honlap működtetéséhez!
A horgászegyesület adatlapja a "Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége" honlapján adatlap itt
További érdekességek, a hiányzó adatok fellelhetők még az egyik egyesületi tagunk által működtetett nem hivatalos honlapon: http://www.hermanotto.co.cc/
Természetesen időről időre a Partfal.hu-n én is közzéteszem a hozzáférhető legfrissebb híreket, a Hírek, érdekességek menüpont alatt!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.