Állítsuk össze a legjobb horgászhelyek listáját!

Share this

Kedves horgásztársaim!

Régóta tervezem már egy új menüpont létrehozását, melyben bemutatnám a legnépszerűbb magyar horgászhelyeket. Igen ám, de milyen szempontok szerint válasszam ki, melyek ezek a vizek, illetve területek? Éppenséggel szét lehetne nézni a neten, mely horgászvizekről írnak a legtöbbet, vagy mely horgásztavak honlapjai a legolvasottabbak, vannak statisztikák az eladott területi engedélyekről is...
Nem hiszem, hogy e felmérések alapján kellene megszerkesztenem a "Magyar horgászparadicsomok" oldalát, sokkal inkább úgy gondolom, hogy a Partfal.hu olvasóinak érdeklődését kell alapul vennem! A Partfal.hu oldal alapjául szolgáló Drupal CMS képes szavazások lebonyolítására is, adott tehát a lehetőség, hogy felmérjem, mely vizeket célszerű bemutatnom olvasóimnak.
Az oldal alapvető célja a horgászturizmus lehetőségeinek feltárása: nem pusztán a legnépszerűbb horgászvizeket, fogási esélyeket mutatnám be, de a helybeli szálláslehetőségeket, horgászboltokat, horgászegyesületeket, horgászaton kívüli programokat, helyi honlapokat is. Erről az oldalról elérhető a szavazási oldal, ahol minden olvasóm szavazhat egy horgászterületre, nemcsak regisztrált felhasználóim, hanem mindenki!
A legtöbb szavazatot kapott települések adatait fokozatosan, egymás után feldolgozom, és hozzáférhetővé teszem. Tehát mindig a legtöbb szavazatot kapott "horgásztelepülések" lesznek sorban bemutatva, a lehető legsokoldalúbban! Hogy mely városok, illetve községek fognak szerepelni a szavazólapon? Ez kizárólag rajtatok múlik, kedves olvasóim! Regisztrált felhasználóim számára biztosítom a lehetőséget, pontosabban arra kérlek benneteket, az oldal végén található hozzászólás linkre kattintva tegyetek javaslatot arra, mely települést mutassam be. Természetesen nem csak egy-egy nevet( pl. Cibakháza, Gyékényes, stb.) várok, minden kedves felhasználómat arra kérem, néhány mondatban indokolja meg, miért tartja a megnevezett települést bemutatásra méltónak. Régóta ez a kedvenc horgászhelye, könnyű megközelíteni, jó az infrastruktúra, nagyon jók a fogási lehetőségek, gond esetén a közelben van horgászbolt, stb., tehát a jelölés indoklása teljesen kötetlen.

Az oldalt naponta frissítem, a hozzászólások alapján bővítem a szavazási listát. A szavazásnak nincs határideje, tehát folyamatosan lehet szavazni, korlátlan ideig van lehetőség jelölni a listára, és szavazni a rajta lévő településekre. Mint fentebb írtam, a szavazással párhuzamosan fognak készülni a bemutatók. Aki szeretné a Partfal.hu-n viszontlátni városát, vagy bárhol máshol lévő kedvenc horgászvizét, hozzászólásában ezt kezdeményezheti, a szavazást pedig aktívan befolyásolhatja: barátai, ismerősei mozgósításával! Mint már jeleztem, bárki szavazhat, javaslatot viszont csak regisztrált felhasználóim tehetnek, nekik ezzel szeretnék kedvezni. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm, remélem, ez a kezdeményezésem az eddigieknél sokkal hasznosabbá és olvasmányosabbá teszi a honlapot!
A szavazást a saját kedvenceimmel indítom, hogy ne a nulláról induljunk, de nagyon várom a javaslataitokat is. További hasznos és kellemes böngészést kívánok minden kedves olvasómnak!

Tehát a szavazási link: itt található...


A partfalon már megtalálható bejegyzések
Békésszentandrás és környékéről>>>
Cibakháza és környékéről>>>
Tiszafüred és környékéről>>>

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.