IX. Balatonboglári Halászléfőző Verseny

Share this

Gasztronómia – Hagyományőrzés - Turizmus

2008. július 26-án szombaton Balatonbogláron a Platán téren!
A rendezvény látogatása ingyenes!

"Balatonbogláron 2001-óta minden nyár derekán a helyi Platán strand szomszédságába várják a szabadtéri halfőzés barátait. A versengő levek készülhetnek dunai, tiszai vagy bármilyen stílusban, a lényeg az, hogy a bennük felhasznált hal balatoni legyen.

Aki nem versenyezni megy, az se feltétlenül marad éhen, ugyanis a közönségnek a környék profi szakácsai főznek klasszikus balatoni hallét." Forrás: konyhamester.hu

"A verseny évről-évre alkalmat ad arra, hogy ország-világ csodájára járjon, milyen sokféle halászlevet lehet készíteni a Balaton halaiból. Főtt már itt bajai tésztás-, dunai-, tiszai-, ecsenyi korhely halászlé, de még aranysárga, szentpétervári zöldséges halleves is." Forrás:Somogy Portál

Információ:
Tourinform Balatonboglár
8630 Balatonboglár Erzsébet u. 11.
Tel:+3685550168
email: balatonboglar(@)tourinform.hu

Balatonboglári képek


2008 június 20-i hír:
2008. július 26-án a Dél-Balatoni Sporthorgász Egyesület nyílt horgászversenyt tart a balatonboglári halászléfőző verseny kísérő programjaként. Bővebb információk az egyesület honlapján!


Google


A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.