Nyárfás Vendégház, Szeged-Maty-ér

Share this

Szeretném figyelmébe ajánlani a Nyárfás Vendégházat, amely a Szegeden található Maty-éri evezőspályától, a Horgászegyesületek Csongrád Megyei Szövetsége által kezelt vízterülettől 10 perc sétára található. A vendégház 18 férőhelyes, 6 szobás, zárt autóparkolóval, igény szerint külön csali hűtővel, tv-vel, fürdővel felszerelt. Lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és a teljesen felszerelt konyhában főzésre. Rossz idő esetén hangulatosan kialakított bárpultnál lehet mulatni az időt.


Megtekinthető eredeti méretben a képre kattintva!

Bővebb információ: www.nyarfasvendeghaz.hu, vagy telefonon 06-20-513-67-81
A vendégház honlapja magyar, angol, német és szerb nyelven olvasható.

A szállás honlapján fotók is megtekinthetők, szállásfoglalás online is lehetséges. A ház az érkezés napján délután három órától az elutazás napján délelőtt 11 óráig áll a Vendégek rendelkezésére!

Napijegyek válthatók a szegedi horgászboltokban, esetleg a szegedi horgászegyesületek ügyfélszolgálatán!
Szegedi horgászboltok információi itt>>>
Szegedi horgászegyesületek információi itt>>>


Google


A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.