Gyékényesi horgász szállások

Share this

Gyékényesen, a nagy tó legszebb részén, nyugodt, csendes környezetben nyaralóházak kiadók!
Négy új építésű, összkomfortos minden igényt kielégítő házzal várjuk kedves Gyékényesre látogató vendégeinket.
A házak ikerházak, de egymástól teljesen függetlenek. Külön udvarral, bejárattal, csónakkal rendelkeznek. Igény szerint azonban összenyithatóak.
A házak két szintesek. A földszinten van egy zárt előtér , itt található két egyszemélyes heverő, ezt főleg horgászoknak ajánljuk ,de mozgáskorlátozott vendégeink számára is alkalmas.
Az emeleten van két szoba. Mindkettő három személyes, 1-1 franciaágy és 1-1 heverő kapott benne helyet. A nagyobbik a tóra néz, nagy erkéllyel. A kisebbikből pedig az utca látható, egy kisebb balkonnal. Így a ház maximum 8 fő befogadására alkalmas. Minden ház fel van szerelve grillezéshez szükséges eszközökkel, bográccsal és tárcsával. Továbbá minden házhoz van csocsóasztal, kerti bútor és két napozóágy.

A házakban vezetékes gázfűtés van kiépítve. Így konvektorok lehetővé teszik, hogy egész évben zavartalanul élvezhesse a Gyékényesi táj, és a horgászat nyújtotta örömöket.
Belasics Nikoletta
Tel.:06-20-596-8101

Részletes információk: Gyékényesi horgásztanyák honlapja

Néhány szép fotó:

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.