Bajai Halfőző Fesztivál 2011

Idén július 7-től 10-ig tartják a bajai halászlé hagyományos ünnepét, kialakultak a végleges programok is. Maga a halléfőző verseny 9-én, szombaton lesz. A tervek szerint 15 és 17 óra között lehet elfoglalni a főzőhelyeket, az ünnepélyes tűzgyújtás 18:00 és 18:05 között történik meg!

További lehetőségek igazi bajai hallé fogyasztására: Szentháromság tér és Petőfi-sziget

Baja, a halászlé fővárosa

Hermann Ottó mondta: „Azt hinné valaki, hogy az nagyon egyszerű dolog: tüzet rakni, vagy megfőzni, vagy megsütni a halat, és avval vége. Jaj, de közönséges sütés-főzés és a halász sütés-főzése közt van akkora különbség, mint reggeli csöndes mise és a fényes nagy mise között: nem elég ahhoz a tudomány, ész kell ahhoz.”

Programok:
Tény, hogy a négy napos fesztivál csúcspontja a halászlé kóstolása, de lesz azért még minden más is, amiért érdemes Bajára utazni hetedike és tizedike között: lesz néptánc gála, Fenyő Miklós koncert, Fiskars rönkhasító verseny, Keresztes Ildikó koncert, Kézműves udvar, Sipos F. Tamás, Billy Idol Tribute Band, St. Martin, Tankcsapda, Hungarian Dj Fesztivál, stb.

Bajai Halfőző Fesztivál honlapja
Kellemes böngészést, még jobb szórakozást kívánok, és mindeközben ne feledkezzünk meg a lényegről: görbüljön a bot!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.