Gyékényesi Kastély Fogadó

Share this

Bemutatkozik a gyékényesi Kastély fogadó.

Tóparti fogadónk Gyékényesen 2 csillagos zöldövezetben, egy horgász- és fürdő tó partján található. A kikapcsolódni, nyaralni, pihenni vágyókat 11 összkomfortos kialakítású szobával várjuk.

Hazánk egyik legkiválóbb horgászvizével rendelkezünk, mely számos rekordfogásnak volt tanúja. Gyékényes pontyban és amurban nagyon erős víz. Itt fogták eddig Magyarország legnagyobb pontyát is, ami 33 kg felett volt ugyan, a szerencsés német horgász mégsem adta hozzá a nevét. De az amurok sem szégyenkezhetnek: a rekord fűevő a 32 kg - ot is túlszárnyalta. A tóban fogott kapitális csuka viszont már hazai abszolút rekordnak bejegyzett a maga 20,47 kilójával. A 2,2 kg-os fekete sügér sem számít kicsinek. Süllőre a helyiek ritkán horgásznak, s a balin sem olyan keresett, noha igazán termetes példányaik ritkítják a fehérhal állományt. A keszegfélék kiemelendő képviselője a vörösszárnyú, melynek egyedei gyakran 1 kiló körül mozognak, de érdemes megemlíteni a tó kedves színfoltjait, a compókat is. Harcsából is fogtak már 100 kg fölötti példányt.

Néhány kép ajánlatunkból

        

Szobák, elhelyezés, szolgáltatások:

Komplexumunk igazán komfortos horgász vendégeinknek is. Szobáinkban kényelmesen pihenhet, feltöltődhet hisz teljesen felszereltek ( fürdőszoba,wc,tv...stb.).
Vendégeink nálunk is megvehetik a napijegyet, mely 2.500 - Ft/nap. 
A szobaár tartalmazza saját csónakjaink és horgász stégeink teljesen ingyenes használatát is, zárható tároló helyiséggel együtt.
A kifogott halakat vendégeink el is készíthetik saját tűzrakó helyeinken!
Természetesen horgász helyeink etetett helyek!
Családos horgászoknak ( gyerekes szülőknek ) van gyermekjátszótér, és különböző pihenési-sportolási lehetőség, tehát nem gond a gyermekek időtöltése sem.

Szállásáraink      

- 1 fő esetén  8470 Ft  /nap/szoba
- 2 fő esetén 11.300 Ft /nap/szoba 
- 3 fő esetén 16.950 Ft  /nap/szoba 
- 4 fő esetén 22.600 Ft /nap/szoba
- Fél panziós ellátás:  1530  Ft/fő
- Teljes ellátás: 2840 Ft/fő

Akciós csomagajánlatok
Az árak 2 fős szobák esetén értendőek, kivéve a családi nyaralás.
A szobaár tartalmazza a reggelit, valamint a Fogadó szolgáltatásait a vendégeink térítésmentesen igénybe vehetik.

- Nagy HO-HO ajánlat horgászoknak 4 nap/3 éj 23.800 Ft/szoba
- A Nyári nagy fogás 6 nap/ 5 éj 49.500 Ft/szoba

További akcióink megtalálhatóak honlapunkon.

Kastély Fogadó és Étterem
8851 Gyékényes, Halászfalu 2/c
Mobil:0620/9539302     0620/5912584
E-mail: kastelyfogado(@)t-online.hu     kastelyfogadogyekenyes(@)hotmail.com
web: www.kastelyfogado.hu

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.