HOHE kezdeményezés

Keszeg - Plusz programot indít a szegedi Herman Ottó horgászegyesület. Egyre népszerűbb a finomszerelékes (rakós botos, spiccbotos, bolognai, feeder, picker) keszegezés a horgászok körében. Más halfajokhoz hasonlóan a keszegek száma is egyre ritkul hazai vizeinkben, ezért az egyesület októberi közgyűlésén úgy dontött, hogy az idei évtől bevezeti az ún. KESZEG - PLUSZ önkéntes hozzájárulást.
A KESZEG -PLUSZ önkéntes hozzájárulás célja:
A horgászegyesület éves terv szerinti egyébhal telepítésén felül a vízterületek egyébhal állományának növelése. A hozzájárulással sikerülhet megteremteni az egyesületi vízterületek jellegének megfelelő halfaunán belül az egyéb halak önfenntartó populációját.
Az önkéntes hozzájárulás összege: 3000 Ft. Az április 30-ig befolyt teljes összegből tavasszal végez keszegtelepítést az egyesület, az október 31-ig befizetett hozzájárulásokból pedig az ősz folyamán széles kárász és compó lesz telepítve.
Szólj hozzá Te is!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.