Maratoni harcsafogó verseny

Az alábbi versenykiírásra a Tiszaroffi Aranyhorog Horgászegyesület képviselője hívta fel a figyelmemet. MARATONI HARCSAFOGÓ VERSENY, komoly díjakkal!
A kiírás eredetije a Háromfai Horgászparadicsom honlapján található.

I. ENERGOFISH - PECATÚRA Harcsakaland Háromfán

Számtalan bojlis, csuka és süllőfogó versen után eljött az ideje egy új, a Magyarországon megfogható legnagyobb vízi vadra kiírt viadalnak. Az ENEGROFISH és a Pecatúra magazin támogatásával 2010. június 6-tól június 12-ig egy maratoni hosszúságú harcsafogó versenyt rendezünk a háromfai Zöld pokolban. Ott, ahol már a ponty megfogása is a szokásosnál nagyobb felkészülést és tudást igényel, most ezeket a fenséges nagy bajszúakat kell megpróbálni megfogni.
(A verseny teljes tudnivalóit a mellékelt dokumentumban találhatják.)

A 6 napos, kétfordulós, 2x2 szektoros versenyen külön díjazásra kerül minden szektor, valamint parti és csónakos horgász KÜLÖN. Külön díjban részesül az első harcsát kifogó horgász (50000 Ft + értékes tárgyjutalom + serleg), valamint a legnagyobb tömegű harcsát kifogó horgász (100000 Ft + értékes tárgyjutalom + serleg).

A verseny fő szponzora az ENERGOFISH Kft.
Médiatámogatónk PECATÚRA TV HORGÁSZMAGAZIN.
A rendezvény védnöke KOÓS FERENC.
A verseny összdíjazása több mint 5 millió forint.
A horgászok az ENERGOFISH Kft. által forgalmazott termékekből meglepetés csomagot kapnak, valamint a szervező részéről a verseny végén emléktárgyak kerülnek kiosztásra.

További információk és jelentkezés:
Pálinkó Károly
H-7585 Háromfa Kossuth u. 131.

Telefon: +3682491099
Mobil: +36705532758
Fax: +3682491099

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.