Horgászverseny Szegeden!

A következő hírt a HO.KED.LI. Horgászportálon találtam, a webhelynapló nézegetése közben. Maga a hír is megérdemli a közzétételt, egyúttal pedig szeretném felhívni figyelmeteket a Portál létezésére, ha valaki, hozzám hasonlóan, először találkozik vele!

Tehát a hír:
(Közbevetett magyarázat: HO.KED.LI: Horgászatot Kedvelők Ligája)
A HOKEDLI horgászversenyt rendez Szegeden, "II. Marosmix vándorkupa" néven, 2008. június 07-én, a Fehérpart-Szilváson.
Háromfős csapatok jelentkezését várják. 3 szektor kerül kialakításra, és a szektor-helyezések alapján alakul ki a csapathelyezés. Szektoron belül a kifogott halak súlya dönti el a sorrendet ( azonos súlynál a több halat fogó végez előrébb).
Nevezési díj: 2.500.-Ft /fő melyet helyben kell fizetni. Ezért az összegért a versenyben való részvételen kívül a szervezők biztosítanak délben egy meleg ebédet és hozzá egy üveg italt.
Jelentkezés : a nevezés e-mailben történő megküldésével történik
e-mail : dosipc @ freemail.hu
A fő szabály : egy bot, egy horoggal (természetesen előkészítve több is lehet). Ami még fontos, külső segítséget a versenyző nem vehet igénybe , mert ez kizáráshoz vezethet.
Egy apró megszorítás(szerkesztő megjegyzése): rendőr horgászok indulhatnak a versenyen, amennyiben tagjai a ligának. Érdeklődők a belépési feltételeket, a részletes versenykiírást, szabályzatokat, az összes idei verseny kiírását megtalálják a portálon! Link fent!


Google


Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.