Horgászcentrum kikötő

A Tisza-tó egyik legszebb holtága, a tiszafüredi Kis-Tisza partján április 15-től november 15-ig 0-24 óráig várja kedves vendégeit a Horgász Centrum. A házigazda, Szövetes Sándor, aki már 40 évnél is régebben él a szőke folyó eme gyönyörű szakaszán, családi vállalkozásban üzemelteti a térség egyik legjobban felszerelt és legrendezettebb környezetben elhelyezkedő csónakkölcsönzőjét és szabadidő parkját.

Legyen akár kalandvágyó horgász, vagy a vízi túrák szerelmese, itt vadregényes környezetben hódolhat szenvedélyének. Tavasztól őszig szakemberek kíséretében űzheti a Tisza-tó legendás halait, vagy színes, különféle távú túrákon ismerkedhet meg a Közép-Tisza változatos állat- és növényvilágával.

Az ártéri rengeteg védett vízi világában vizsgázott túravezető kalauzolja a vendégeket. Június 15-től - a madarak költési idejének végétől - a látogatható területek kibővülnek a madárrezervátum szigorúan védett területeivel is, ahol természetes élőhelyükön figyelhetik meg a kis- és nagy kócsagot, a kormoránok fekete vitézeit, a bakcsók és a gémek kecses példányait - az ártéri madárvilág ismert és kevésbé ismert képviselőit.

Szolgáltatásaink:
- Csónak, motorcsónak
- Csónakos, motorcsónakos horgásztúrák szervezése
- Motorcsónakos, idegenvezetős vízitúrák szervezése
- Horgászversenyek lebonyolítása
- Horgászengedély, heti- és napijegy árusítása, etetőanyagok, csalik széles választéka

Az aktuális vízállásnak és a zsilipek zárt vagy nyitott állapotának megfelelően többféle hosszúságú és időtartamú túrákkal várjuk vendégeinket. A 2006-os szezontól kezdődően már olyan túrát is ajánlhatunk, mely útba ejti a Tisza-tavi, ártéri tanösvényt, ahol vendégeink a csónakból kiszállva tekinthetik meg ezt a látványosságot. Ha túrázni szeretne, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot előzetesen!

A város megközelítése
Tiszafüred Jász-Nagykun-Szolnok megye északi csücskében található. A városon áthalad a Füzesabonyt és Debrecent összekötő 33-as főút.

Budapest felől az M3-ason, vagy a 3-as főúton Füzesabonyig kell leautózni, majd a 33-ason Debrecen felé folytatni az utat.

Dél felől a 4-esen, majd a 34-es főúton is megközelíthető a Tisza-tó legnagyobb városa.

Hol található a Horgász Centrum?
Ha Budapest felől érkezik be a városba a 33-ason, akkor a jobb oldalon látható Molnár vendéglőnél jobbra kell kanyarodni, majd a vasúti átjáró után ismét jobbra.

A 33-ason Debrecen felől érkezve a MOL kútnál kell balra fordulni és a vasúti átjáró után jobbra.

A Holt-Tisza partján már egyszerűen megtalálható a kikötő, Szövetes Sándor nevét itt mindenki ismeri...

Szolgáltatásaink felől érdeklődhet a helyszínen, vagy a következő
Levélcímen:
Szövetes Sándor, 5350 Tiszafüred, Kasfonó út 12.
Telefonon:
06 59/353-443
Faxon:
06 59/353-443
Mobilon:
06 30/9659-824 vagy 06 70/314-7658
Interneten:
www.horgaszcentrum.hu
E-mail címen:
info@horgaszcentrum.hu vagy horgaszcentrum@freemail.hu

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.