Mi a horgászkártya, és mire lehet használni?

Egy személyi igazolvány méretű plasztikkártya, amely 2019. január elsejét követően azonnal kiváltja a jelenlegi papíralapú horgász igazolványt, majd a kapcsolódó elektronikus alkalmazásokkal fokozatosan egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszi az ügyintézést és az adminisztrációt.

Hogy tudom igényelni, és van-e díja az igénylésnek?
A Magyar Horgászkártya 2018. szeptember 1-től igényelhető az erre a célra kialakított többnyelvű online regisztrációs felületen, a mohosz.hu oldalon. A horgászkártya online igénylése a magyarországi Digitális Jólét Program Pontokon is elvégezhető. A horgászkártya személyesen is igényelhető valamennyi, az állami horgászjegy értékesítésében eddig is részt vevő és a regisztráció támogatását vállaló horgászszervezetnél, valamint azok regisztrációs pontjain. Ebben az esetben az értékesítési pontok munkatársai végzik el a regisztrációt és a horgászkártya igénylést a helyben átadott iratok alapján. A Magyar Horgászkártya díja 1.732 Ft + ÁFA, azaz 2.200 Ft.
A horgászkártya váltásához nyereményjáték is kapcsolódik. Nyeremények: Toyota RAV4 Hybrid, floridai utazás, stb.

horgászjegy.hu


A sátor anyaga vízálló, felhajtható ablakon át jól szellőző, nagyméretű előtető, felhajtható ajtó az előoldalon . Prémium minőségű termék. A képre kattintva megtekinthető a webáruházban!

Részletes tájékoztató a MOHOSZ oldalán a Horgászkártyáról: Indul a regisztráció: az eddigi papíralapú horgászigazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.