Magyarkanizsai horgászversenyek, nemzetközi horgászfesztivál

Share this

Kuttyogató harcsafogó verseny
Kuttyogató harcsafogó versenyt szervez a magyarkanizsai Testvériség Sporthorgász Egyesület. A versenyre szeretettel várják a sporttársakat Szerbián kívülről is. A verseny időpontja: 2014. július 13., vasárnap. A harcsafogó verseny helyszíne a Tisza, az egykori martonosi komptól a törökkanizsai szigetig. Akinek szállásra volna szüksége, az előzetesen megbeszélheti ezt a szervezőkkel. Nevezési díjat külföldi versenyzők a helyszínen is rendezhetik!
A horgászverseny kiírása, meghívó letölthető ITT.

II. Féder Profi Kupa Magyarkanizsa 2014
A magyarkanizsai Testvériség Sporthorgászegyesület a kuttyogató verseny előtti napon is ajánl szórakozást a megszállott horgászoknak: feederes horgászversenyt a Szarvas tavon. A verseny kezdete: 2014.06.12, reggel 06:00.
A feeder verseny kiírása letölthető INNEN.

Barátság Kupa 2014
Nemzetközi csapatverseny is lesz vasárnap, 2014. július 13-án. Klasszikus úszós horgászverseny, a Tisza-Palics csatornán.
Úszós csapatverseny kiírása letölthető ITT.A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.