Információk a MAXON Horgászáruházról

2011. december másodikán újra kinyitott a Maxon Horgászáruház, Magyarország legszélesebb választékú horgász szaküzlete, ezúttal már a Walterland csoport tagjaként.
Érthetetlen módon rendkívül kevés információ található a MAXON Horgászáruházról a neten. Összegyűjtöttem a fellelhető információmorzsákat a nagy érdeklődésre való tekintettel. Ha valaki rendelkezik további, pontosabb információkkal, és szeretné azt megosztani olvasóimmal, kérem, szóljon hozzá!
MAXON HORGÁSZÁRUHÁZ
1117 Budapest, Hunyadi János út 19. tel: +3612053377
nyitvatartás:
hétfőtől vasárnapig: 09.00 - 20.00
MAXON Horgászáruház megközelíthetősége a Google interaktív térképe segítségével:


Nagyobb térképre váltás

A MAXON Horgászáruház a Savoya Park bevásárlóközpontban található, Budafokon. A bevásárlóparkról bővebb leírást itt talál:
A Savoya Park bevásárlóközpont három éve nyitotta meg kapuit Budafokon, a Hunyadi János út 19. szám alatt. A Kereskedelmi Központ 75 üzletből és étteremből áll, ezenkívül Auchan hipermarket, az ország legnagyobb Obi barkácsáruháza, Asko bútoráruház és Maxon horgászáruház várja az idelátogatókat.

Szolgáltatásokból találhatunk itt a postán és a patikán kívül többek között ruhatisztító szalont, bankokat, pénzváltót, utazási irodákat, és kulcsmásolót. Üzleteink mind a fiatalok, mind az idősebb korosztály igényeit is kiszolgálják, nem feledkezve meg az apró csöppségekről, akiket ruha-, ill. játékboltok várnak szeretettel. 2007 februárjában nyitott meg 2000 m2-en a magas színvonalú, folyamatosan megújuló szolgáltatásokat kínáló Savoya Fitness és Welness központ, ill. a családok mindennapjait szórakoztatóvá tevő Kalandpark Játszóház.

A Savoya Park az első olyan beruházás Magyarországon, amely teljesen önerőből infrastrukturális fejlesztést hajtott végre, és meghosszabbíttatva a 18-as villamos és az 58-as busz vonalát, azok egészen a bevásárlóközpont bejáratáig hozzák az utasokat. Az autóval érkezők a 6-os út, vagy a Fehérvári út felöl is kényelmesen megközelíthetik a komplexumot, őket 1600 férőhelyes fedett, ingyenes parkoló várja.

Idézet forrása: globalplaza.hu
Savoya Park honlapja

MAXON Áruház által forgalmazott márkák:


A képre kattintva a plakát eredeti méretében tekinthető meg!

Walterland közlemény - 2016.11.27.

Több évnyi ádáz versengés után 2011 őszén cégünk megvásárolta a Rapala-Normark tulajdonában lévő MAXON áruházat, melyet ezt követően egy éven át változatlan helyen és változatlan név alatt üzemeltetett, majd átköltöztetett új helyére az ÚJBUDA CENTER-be, ahol 2013 február 8-án már új nevén megnyitott a harmadik WalterLand Áruház.

A volt MAXON 900 nm-es áruháza helyett most 400nm-es alapterületű üzlet és a 120nm-es galéria együtt rendkívül impozáns eladóteret nyújt a már jól megszokott, szerteágazó WalterLand kínálat számára. Másik két áruházunkhoz hasonlóan itt is lehetőség nyílik több százféle orsó és bot kézbe vételére az alap színvonaltól a csúcsminőségű japán technikákig. Csali, etetőanyag, aprócikk, ruházat és persze minden egyéb kiegészítő kínálatunk szintén megegyezik másik két üzletünk bőségével. Szakértő eladóinkat itt Sivák Mátyás válogatott feeder versenyző, a 2012-es Feeder VB egyéni bronzérmese vezeti, forduljatok hozzá(juk) bizalommal.

Az üzlet a XI. kerületben, a Hengermalom és a Budafoki út kereszteződésében, az Újbuda Center Üzletház folyosóján található, a Postával szemben. A parkolás 3 órán át ingyenes!

Nyitva: Hétfőtől – Szombatig 10-20-ig, Vasárnap zárva

Az üzlet linkje az Újbuda Center honlapján.


Google


Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.