Hunnia Panzió- Mártély

Share this


HUNNIA PANZIÓ 6636 Mártély Árnyas u. 5-7.

A HUNNIA PANZIÓ május 1-től október 1-ig fogad vendégeket.
Rövid leírás:
A HUNNIA PANZIÓ két, teljesen egyforma lakrészből áll. Mindkét lakrész 3 felnőtt és 2 gyermek részére nyújt kellemes, komfortos szállást. A nappali, étkező sarokkal, kényelmes, stílusos berendezéssel, műholdas vételre alkalmas tv-készülékkel, széffel áll a vendégek rendelkezésére. A közép szinten található egy kis konyha minden szükséges felszereléssel, valamint a fürdöszoba, WC-vel, mosdóval, zuhanyzóval, és mosógéppel. A család fiatal tagjai részére egy kis hálót alakítottunk ki, emeletes ággyal. A nappaliból a balkonra, a közlekedőből, a teraszra lehet kilépni.
A nappaliból lépcső vezet fel a tágas hálószobába, ahol az ikerágy mellett még egy harmadik ágy is rendelkezésre áll. A pelenkázó asztal sem hiányzik a berendezésből. A hálószoba fent külön mosdóval, és WC-vel is rendelkezik. Az alagsorban található a garázs. A terasz alatt egy pihenő sarok található, kerti bútorral felszerelve.

Hunnia Panzió megközelítése a Google interaktív térképe segítségével:

Nagyobb térképre váltás
Néhány fotó a panzióról és a környékről:

Kapcsolatfelvétel és szállásfoglalás telefonon, ill. emailben lehetséges:
Pósz Péterné Marika: +36705292828
Pósz Péter: +36303295547

További, részletes tájékoztató a panzió honlapján>>>


Google


A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.