Kolozsi Ház, Tiszadob

Share this

Egy csendes kis falu, a csodálatos Tisza-part, festői környezet, távolban a Tokaji hegyek látványa, tiszta levegő, csend és béke.
Vendégházunk három szobás, közös étkező-konyhás fagerendás épület. Mindegyik szobánkhoz tartozik fürdőszoba és WC. A ház 2000 négyzetméter füvesített udvarral rendelkezik, szőlőlugassal, kerti bútorokkal, szalonnasütővel. A kertben sátorozási lehetőség biztosított. Vendégházunkat elsősorban családoknak, szolid baráti társaságoknak ajánljuk, aktív kikapcsolódásra és csendes pihenésre egyaránt.
Szálláshelyünk közvetlenül a Tisza partján található. Egy kétágyas és két db 4 ágyas szobával rendelkezünk, de a 4 ágyas szobák alapterülete megengedi, hogy pótágyakkal is kiegészítsük igény szerint.
OTP SZÉP kártyát elfogadunk!
Elérhetőségek : 30/826-2703 vagy 30/826-2704
A ház honlapja
facebook

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.