Knáb Panzió - Nemesnádudvar

Share this

Hazánk egyik legszebb borvidékén, a Dél-Alföldön találjuk Nemesnádudvart. A falut eredetileg Dél-Németországból bevándorolt telepesek alapították, jelenleg is Nemesnádudvar lakóinak 75-80%-a sváb nemzetiségű. A falu utcái, házai természetesen ma is magukon viselik a jellegzetes sváb építészeti kultúra jegyeit. Napjainkban is meghatározó jelentőségű a település lakói számára a bortermelés, az ősi borkultúra: nagyon sok borospincét találhatunk a pincefaluban, számtalan a lehetőség a borkóstolásra. Termesztett fajták: Chardonnay, Rajnai rizling, Ottonel muskotály, Királyleányka, Kunleány, Kékfrankos, Cabernet sauvignon.

Sok egyéb lehetőség is adódik természetesen szabadidőnk kellemes eltöltésére: meglátogathatjuk a Falumúzeumot, a Babamúzeumot, vagy a Bormúzeumot. Lovagolhatunk, horgászhatunk, teniszezhetünk, kerékpározhatunk, sétakocsikázhatunk kedvünk szerint.
Horgászati lehetőségek Nemesnádudvaron: Duna-völgyi főcsatorna és halastavak
Napi jegy váltható érvényes tagsággal rendelkezők részére. Napi jegy ára: 1.500 Ft, fogható halfajok: ponty, kárász, keszegfélék.
Információ: Knáb Panzió, 6345 Nemesnádudvar, Széchenyi u. 25. Tel: +3679478060
(A környéken természetesen számtalan további lehetőség kínálkozik még horgászatra: Bácsalmás - Kígyós tó, Bácsbokod - horgásztó, Császártöltés-Kiscsala - halastó, Dávod - Klágya I., Dunafalva - Tischer tó, Dusnok - Vajas csatorna, Hajós - horgásztó, Hercegszántó - Klágya-tó, Katymár - horgásztó és Batinkov-tó, Nagybaracska - Füzes-tó, Sükösd - tőzegtavak, Viktória-tavak, Szeremle - Kotya-tó, stb.)
Legkomolyabb szálláslehetőséget Nemesnádudvaron a Knáb Panzió nyújt: 17 szobában egyszerre 50 személyt tudnak vendégül látni! A panzió zárt udvarában biztonságos parkolási lehetőséget találunk. A Knáb Panzió rendelkezik egy 50 fős közösségi teremmel is, mely kiválóan alkalmas vállalati tréningek, üzleti találkozók, szakmai értekezletek, továbbképzések lebonyolítására(15 főtől).
A Knáb panzióban csónak is kölcsönözhető, melyek a panzió melletti Duna-völgyi főcsatornán használhatók, elérhetőek velük a partról meg nem horgászható, legjobb horgászhelyek is! A vízparton strandolási lehetőséget, focipályát, strandröplabda pályát, játszóteret találunk, süthetünk, főzhetünk is kedvünkre.
További információ a Knáb panzióról, online szobafoglalás elérhető a kis képre kattintva:

Nemesnádudvar interaktív Google térképe:


Nagyobb térképre váltás

A nagyobb térképre váltás opciót használva további értékes információkhoz juthatunk!


Google


A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.