Gyorsítópályán az adriai idegenforgalom - hatalmas kedvezmények, nyereményjátékok!

A magyar turisták talán legnépszerűbb külföldi úticélja a horvát Adria. Méltán:csodálatos tájak, elbűvölő kisvárosok, változatos szórakozási lehetőségek, kellemes időjárás, méltányos árak, és nem utolsó sorban - mindez csupán egy karnyújtásnyira hazánktól.

A horvát utazási irodák, köztük az egyik legnagyobb, az Adriatic.hr a kedvezmények, akciók és nyereményjátékok egész sorát dolgozták ki, hogy minél több vendéget csábítsanak valóban csodálatos Adriájuk partjára. Különösen vonzó ajánlatuk a visszatérő vendégek számára: egyéb kedvezmények mellet pl. visszatérítik a horvátországi autópálya-díjat számukra! A kedvezmények, hogy még nagyobb legyen az ajánat vonzóereje, összevonhatók, maximum 31,6 %-os mértékig!

Néhány példa az ajánlatok közül:

 • akár 20% speciális engedmény meghatározott szállásokra: >>itt megtekintheti<<
 • akár 10% engedmény visszatérő vendégeknek
 • 5% engedmény a legkeresettebb szállásokra
 • 5% engedmény a határozott vendégeknek!
 • 5% árengedmény az ajánlás alapján történő szállásfoglalásra
 • Néhány mondat a nyereményjátékról:
  - A nyereményjáték 2009. április 04-től 2009 június 27-ig tart.
  - A játékban minden olyan személy részt vehet, aki az akció ideje alatt szállást foglal az Adriatic.hr weboldalán. Fentebb már jelzett határozott vendégek előnyben!
  - Sorsolás hetente, minden alkalommal 2 nyertes nevét húzzák. Egyikük az aktuális héten foglalók közül kerül ki, a másik szerencsés az összes addigi szállásfoglaló közül. Gyakorlatilag, aki gyorsan jelentkezik, több sorsoláson vehet részt!
  - A heti nyeremény mindig 2X 250 euró, a végső fődíj nyaralás magánszálláson 1000 euró értékben.

  Bővebb tájékoztatás az akciókról, nyereményekről, a több ezer választható szállásról, programokról az Adriatic.hr oldalán található! Hasznos böngészést, és nagyon kellemes nyaralást kívánok minden érdeklődőnek, bárhol is szeretné tölteni szabadságát: itthon, vagy külföldön.

  Share this

  A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.