Horgászlámpák

Schmidt László horgászcikk készítő által gyártott horgászlámpák leírása.

Az általam gyártott lámpák precíz, gondos összeszerelésükből adódóan, nagyon hosszú élettartamúak, és rendkívül strapabíróak! Kizárólag minőségi akkuk és precízen megépített áramgenerátoros elektronika kerül beépítésre a lámpákba. Ha a tulajdonos megfelelően vigyáz rá, akkor biztosan nagyon hosszú ideig lesz egy kitűnő, sokoldalúan használható lámpája! A hátsó szórt fényt egy magasfényű LED biztosítja. Ez akár nádban, vagy fenekezésnél a kapásjelzők megvilágítására, csalizásra stb. használható.

Ezenkívül készítek még körkörösen világító rudat, amely a lámpához csatlakoztatható. A Balatonon kötelező! A rúd 12 milliméter átmérőjű alucső, melynek a tetején egy magasfényű LED van plexi búrában. Teljesen vízhatlan.

A lámpa ára töltővel együtt:12500Ft
A körkörösen világító rúd: 1500Ft

A termékekre a vásárlás napjától egy év garanciát biztosítok!

Tel: +36308619066

Fényképek a termékekről

Vevőtájékoztató PDF formátumban itt letölthető!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.