Rodbuilding studio (Horgászbot Építő Műhely és Webshop)

Nemrég bukkantam rá az alábbi horgászbot építő műhelyre. Bizonyára sokan vagyunk, akiket érdekelnek a testhez álló, egyedileg készített botok, és vennének vagy építenének ilyet.
Az oldal bemutatkozása:

Ha Ön szenvedélyes horgász, vagy csak most ismerkedik a horgászat örömeivel és szépségeivel, akkor megtalálta az Önnek legmegfelelőbb áruházat. Ismerkedjen meg az egyedi horgászbotok építésével. Építse meg azt önmaga, vagy bízza ránk. E nagyszerű lehetőség mellett megtalál nálunk számos, horgászbot építéshez nélkülözhetetlen alkatrészt. Bottesteket, Fuji alkatrészeket, cérnákat, díszítő gyűrűket, horogakasztókat, markolatokat, műgyantákat, orsótartókat, parafa gyűrűket, végzárókat és zsinórvezető gyűrűket. Mindemellett márkás gyártók horgász termékei is megvásárolhatóak nálunk, nagy megtakarítással mint:
Xzoga horgászbotok és zsinórok
Bass Pro Shops orsók, műcsalik, táskák és mentőmellények
Bogagrip halkiemelők
Kuusamo műcsalik
Daiwa orsók

A horgászbot építő műhely rendelkezik saját webshoppal, ahol egyedi horgászbotok és minőségi kellékek közül válogathatunk.
Műhely menüpont alatt tájékoztatást kapunk egyrészt a cég szolgáltatásairól, másrészt hasznos útmutatókat házilagos átalakításokhoz és új bot építéséhez.
Ha valaki kevésnek találná a netes útbaigazítást, az jelentkezhet botépítő tanfolyamra. Az alaptanfolyam kb. 5-8 óra, ezalatt a jelentkező el is készíti saját botját!
A galériákban több száz fotót nézegethetünk. Megnézhetjük a műhelyben készült botok fotóit, a mesterek által fogott halakat, az üzletet és a műhelyt, a tanfolyamokon készült képeket, a tanulók által készített botokat, és még nagyon sok egyéb fotót.
Cikkek menüpont alatt fotókkal is illusztrált horgászszakmai írásokat és élménybeszámolókat olvashatunk.

Horgászbot Építő Műhely és Webshop honlapja
Egy odakattintást mindenképpen megér!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.