Horgász áruházak a neten

Napról napra több horgász szaküzlet jelenik meg a neten is, egyrészt az aktuális trendnek megfelelni akarva, másrészt felismerve azt, hogy az online megjelenés, az online reklám nagyságrendekkel olcsóbb, mint bármely más médiamegjelenés.
Nem beszélve arról, hogy pl. a tévében, rádióban válogatás nélkül kapjuk a nyakunkba a reklámok özönét, míg a neten szinte kizárólag a téma iránt elkötelezetten érdeklődők találják meg az őket érdeklő információt, aktuális ajánlatokat, lehetőségeket. Többségünk természetesen nem a világhálón vásárol, mivel szeretjük kézbevenni, próbálgatni a minket érdeklő horgászcikkeket, és igényeljük az eladó szakszerű, semmivel nem pótolható segítségét. A vásárláshoz azonban ma már hozzátartozik az is, hogy indulás előtt körbenézünk az online piactéren is, mik az újdonságok, hol és mennyiért kaphatók, mit tudnak, stb., és csak ezután ballagunk el kedvenc boltunkba. Ha ez a bolt a neten is megtalálható, az már bónusz számunkra.

Horgászboltok menüpont alatt ezeket az igényeket igyekszem kiszolgálni, az általános adatok mellett feltüntetve a boltok online elérhetőségét is. A Partfal.hu horgászportál 2007-es indulásakor még kivételnek számított a horgászbolt, amely megjelent a neten is, ma már talán kisebbségben vannak azok, melyek nem jelennek meg itt! Ebben a bejegyzésben azokat az üzleteket kívánom bemutatni, melyek az átlagosnál nagyobb hangsúlyt fektetnek az internetes megjelenésre, webáruházat üzemeltetnek, vagy kizárólag a neten vannak jelen. Nem tudom, hogy egy-egy horgászbolt forgalmából mekkora hányadot tesz ki a netes forgalom, vagy hogy meg lehet-e élni kizárólag webáruház működtetéséből. Mindenképpen nagyon erős felhasználói igény tapasztalható az ilyen üzletek iránt, megfelelő programok használatával felmérhető a vásárlók érdeklődése, a vásárlói trendek, stb..
Horgász Online Áruház
Regisztrált látogatóik között minden hónapban ajándékokat sorsolnak ki!
Egy példa a 2010 júniusi akciók közül: FireFish csontis önetetős világítópatronos úszó.
Szilikon csontis etetőkosár van az úszó aljára szerelve, ezt megtöltjük csontival, melyek folyamatosan másznak ki a kosárból. Automatikus adagolás, pontos és folyamatos etetés, a világító patronnal éjszaka is kiválóan horgászhatunk.
Kapható még akciós bojlis szett, amur szett, horgászzsinór, teleszkópos bot, etetőanyag, stb..
A Horgász Online Áruház valószínűleg csak a neten működik, kapcsolat menüpont alatt emailben lehet felvenni a vállalkozással a kontaktust.
Webfishing Center horgász webáruház
Az előző webáruházhoz hasonlóan szintén akcióznak, legelső kínálatuk pl. egy Cormoran dupla fenekezős szett, két db bot, két db orsó és egy horgászszék egyben, most éppen 9900 Ft-ért. Egyéb ajánlatok: harcsázó úszó, bottartó, szúnyoghálós sátrasernyő, villantó szett, wobbler szett, twister szett, szúnyogriasztó fáklya, stb.. Valamennyi termékükről elmondható, hogy kedvező ár-érték arányú.
Haldorádó horgászportál, horgászbolt és horgász webáruház
Legismertebb és legnépszerűbb horgászportálunk, méltán! Nap mint nap színvonalas horgásztémájú írásokat olvashatunk a Haldorádó portálon, bemutatnak horgásztavakat, horgászmódszereket. Aktív fórumot is működtetnek. Rendkívül sok videó anyag is megtekinthető az oldalon. Webáruházukban megoldott a bankkártyás fizetés, és egy ideje már az Európai Unió valamennyi tagállamába vállalnak házhoz szállítást, ami bizonyítéka hatalmas forgalmuknak. Szállítási határidő országtól függően 1-7 nap.
Haldorádó Centrum címe: 6400 Kiskunhalas Széchenyi út 49.
Fishnet Horgász Webáruház
Kínálatukban gyakorlatilag minden megtalálható, az összes komoly gyártó termékeit tartják. Versenytársaikhoz hasonlóan folyamatosan akcióznak: horgász szettek és egyedi termékek egyaránt szerepelnek a kínálatban.
Néhány példa: hátizsák szett, pontyozó szett, fenekező szett, rádiós kapásjelző, versenyláda, elektromos csónakmotor, stb..
Gamefishing horgász webáruház
A Gamefishing minden jelentős európai nyelven elérhető, ebből következtethető, hogy nem kizárólag a magyar piacra szállítanak. "Akciósziget" menüpontjuk alatt hihetetlen nagyságú kínálatot találunk, átlagosan 30 %-os árengedménnyel, a horgoktól az orsókon át a botokig szinte mindent!
A Gamefishing horgászáruház offline üzletet is működtet, elérhetőségük:
9026 Győr Fehérvári út 22. tel: +3696602556
Nyitvatartás:
hétfő - péntek: 08:00 - 18:00
szombat: 08:00 - 14:00
vasárnap: 08:00 - 12:00
Amennyiben a horgász webáruházak témája felkeltette az érdeklődését, keresgéljen bátran Horgászboltok menüpontunk alatt, ahol megyénkénti csoportosításban szinte az összes magyarországi horgászboltot megtalálja, címmel, nyitvatartással, elérhetőségekkel együtt! Kellemes böngészést, sikeres horgászatot!


Google


Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.