Horgász webáruházak - bemutató oldal

Meglehetősen komoly érdeklődést tapasztalok a horgász webáruházak iránt, ezért megkerestem a leglátogatottabb oldalakat. Alább néhány mondatban beszámolok tapasztalataimról.

FECA-PECA Horgászbolt
Egy elkötelezett horgász, Vidó Ferenc magyar válogatott boltja. Nagyon sok izgalmas horgásztémájú írást találunk az oldalon, érdemes ezeket átnézni, akár vásárlás előtt is. Bal oldalon találjuk az áruház által kínált termékeket, bármelyik kategóriára kattintva, tovább válogathatunk, hogy ABC sorrendben, vagy ár szerint kívánjuk nézegetni a termékeket. A vásárlási információkat megtaláljuk közvetlenül a termékcsoportok alatt, vagy legörgetve a lap alján!
FECA-PECA Horgászbolt honlapja

Fishnet.hu Horgász webáruház
Az áruház által forgalmazott termékek kategóriákba rendezve, és gyártók szerint csoportosítva is megnézhetők, megrendelhetők. Minden termék részletes bemutató oldallal rendelkezik!
Fishnet Horgász Webáruház honlapja

GAMEFISHING horgász webáruház
Az áruház linkjére kattintva elég jól áttekinthető kezdőoldalra juthatunk. Bal oldalon egymás alatt felsorolva láthatjuk a termékkategóriákat, ide kattintva az egyes árukategóriák gyártók szerint vannak csoportosítva, rövid bemutatót találunk szinte minden kapható termékről. A kezdőoldalt legörgetve először az aktuális akciók közül választhatunk, lejjebb pedig a horgászcikkek gyártó cégei között tallózhatunk, amennyiben kifejezetten valamely cég termékei érdekelnek bennünket. Fizetés bankkártyával lehetséges, az áruház szinte valamennyi európai országba vállal kiszállítást. Utánvételes fizetés csak magyarországi, szlovákiai vagy szlovéniai címen lehetséges! A vevők a vásárlás értékétől függően sávosan növekvő kedvezményben részesülnek! Max. 15 %.
GAMEFISHING horgász webáruház honlapja

Haldorádó horgász áruház
A legnagyobb és leglátogatottabb magyar horgászportál. A fő profil természetesen a webáruház, ezt támogatja az oldal teljes tartalma. Bemutató írásokat találunk jelentős horgászvizekről, fórumozhatunk, apróhirdetést adhatunk fel, a főoldalon pedig mindig aktuális horgásztémájú írásokat találhatunk. Az oldalra látogatva szükségünk lesz "némi" szabadidőre, ha át akarjuk nézni a minket érdeklő témákat! A videókat külön menüpontban találjuk!
A fejlécben található "webshop" menüpontra kattintva jutunk az áruházba. Az egyes termékcsoportokat egy-egy kép szimbolizálja, könnyen felismerhetően. Bármelyik képre kattintva az adott termékcsoport teljes kínálatát átnézhetjük, részletes leírásokkal kiegészítve.
Haldorádó honlapja

Horgász Online Áruház
Óriási választékot nézhetünk át vásárlás előtt. Minden vásárló ajándékot is kap megrendelése mellé. Aktuális ajándékcsomag tartalma: horgászfilmek, etetőkosár, gumi stopper, füles horog, horgászkukorica... Vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges!
Horgász Online Áruház honlapja

WALTERLAND
Walter Tamás feljövőben lévő áruháza, internetes adatok szerint az egyik leglátogatottabb oldal az övé. Bal oldalon találjuk a termékkategóriákat. Kiválasztva a nekünk tetsző kategóriát, kis képeket találunk, melyek további alkategóriákba vezetnek bennünket. Rövid tájékoztató található az éppen kapható termékekről. Vásárlási feltételek megtalálhatók a fejlécben ugyanúgy, mint a lap aljára görgetve...
Walterland horgász áruház honlapja

Webfishing Center horgász webáruház
Jó minőségű honlappal rendelkezik az áruház, jól kezelhető, minden érdekes információt megtalálhatunk a fejlécben lévő menüpontokból kiindulva.
Az áruházban kapható termékek kategóriánként csoportosítva megtekinthetők, megrendelhetők. Ha bizonytalanok lennénk, vagy egyszerűen csak szeretnénk összehasonlítani egymással a termékeket, nagyon sok feltöltött videót találunk az oldalon. A videók nagy része termékbemutató felvétel, de találunk kitűnő anyagokat pl. a húsfüstölésről, horgászmódszerekről, néhány horgászvízről, stb.
Teszteket írásos formában is találunk az oldalon, valamint az áruház által meghirdetett nyereményjátékot, oktatóanyagot kezdő és gyakorlott horgászok számára, a forgalmazott termékek gyári katalógusai is letölthetők az oldalról.
Webfishing Center horgász webáruház honlapja

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.