HOHE telepítés 2011. április 11-én

Pontytelepítést végzett a szegedi HOHE a tegnapi napon, az alábbi egyesületi vizeken: Fehérpart-Szilvás, Keramit, Gumis, Tejes, Temető-tó, Holt-Maros, Sándorfalvi-tó, Medencés kikötő, Algyői főcsatorna.
A telepítésről videófelvétel készült, ez itt is megtekinthető:

A telepített vizeken április 17-én 05:00 óráig tilos a horgászat! A telepítési tilalom feloldását követő két hétben egészen speciális horgászrend érvényes az érintett vizeken, érdemes ennek utánanézni az egyesületi horgászrendben! Egészen konkrétan erről van szó:
"(7) Az Egyesület telepítéssel érintett vizein, a telepítést követő tilalom után 2 hétig, a horgász köteles a horgászatot abbahagyni a 2 db. nemes hal megfogása és a fogási naplóba való bejegyzése után."
Egyéb tudnivaló: a telepített vízterületeken az egyesület vezetése társadalmi munkát szervez április 16-án 8 és 12 óra között. A munkálatokban résztvevő horgászok 12 óra után horgászhatnak az érintett területeken, de csak ők! Érdemes ezt megfontolnia annak, aki nem tud várni másnap reggelig, és módjában áll segíteni a vízpart karbantartásában! A vezetőség kéri, hogy a résztvevők hozzanak magukkal a takarításhoz szükséges szerszámokat: pl. gereblye, metszőolló, fűrész.
Az egyesület dolgozóinak és vezetőségének elérhetőségei itt:
Jó fogást mindenkinek!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.