Háromfa. A zöld pokol...

Share this

Nem hiszem, hogy lenne olyan horgásztársam, aki még nem hallott a Háromfai víztározóról, a kapitális pontyok igazi hazájáról, a bojlizás paradicsomáról! Egyszer magam is szeretném kipróbálni a tavat, ha lehetőségem lesz rá.

"Somogy megye gyöngyszeme"

A víztározó az 1960-as évek végén létesült, eredetileg árvízvédelmi célból, napjainkban már egy jól beállt, sulyommal benőtt, igazi horgászparadicsom lett belőle. A tó fő halfajai: ponty, amur, compó, harcsa, csuka, süllő. Horgászni a hét minden napján, 0-24 óráig lehet.
Napijegy: 3600 Ft - 0-24 óráig érvényes, két bot használatára.
Csónak bérelhető, 1000 Ft/nap

Háromfai víztározó megközelítése:
Háromfa a Balatontól délre, Nagyatádtól 16 km-re található. Megközelíthető Pécs, ill. Kaposvár felől is.
Pécs felől: 6-os úton - Barcsnál Babócsa felé - Babócsán Nagyatád irányába - Háromfánál a falu végénél látható a víz, földút vezet a parthoz.
Kaposvár felől: 61-es úton - Nagybajomnál délnek Kutas felé - Kutas - Ötvöskónyi - Nagyatád - Nagyatádnál letérve a 68-as útról Háromfa felé.

A víztározó elérhetősége, legfrissebb információk a Facebookon.
A tógazda telefonszáma: +36705532758

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.