Szegedi horgászhírek - 2009. március 31-én

Szeged - Megnyitották a zsilipet a Maty-érnél, folyik befelé a Tiszáról idáig vezetett víz a mederbe. A pályán ősszel kezdődött a több mint 300 milliós(kajak-kenu) felújítás, és április 20-áig várhatóan be is fejeződik, jöhetnek a versenyzők.

250 mázsa hal a jövő héten

Félmázsás harcsákat, busákat, több mint kétszáz mázsa halat mentett ki a Maty-érből a Horgászegyesületek Csongrád Megyei Szövetségének halászcsapata tavaly ősszel. Jövő héten kezdődik a telepítés: 100 mázsa pontyot és 150 mázsa fehérhalat enged a vízbe a szövetség, ez az „indulókészlet". A horgászok segítenek a Maty-ér környékét rendbe tenni, és úgy tervezik, a horgászszezon itt április 11-én, szombaton kezdődik. Az ide érvényes éves engedély 16 ezer forintba kerül.
A hír forrása a delmagyar.hu


Google


Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.