Gyermeknapi horgászversenyek 2011-ben

Hegyeshalom
A Hegyeshalmi Vasutas Sporthorgász Egyesület a gyermeknap alkalmából horgászversenyt szervez a Stettni-tavon 2011. május 28-án.
További információk: stettni.hu

Kisújszállás
A Kisújszállási Munkás Horgász Egyesület 2011. május 29-én szervez versenyt gyermekeknek a Téglagyári II-es tavon, 08:00 - 12:00 között, családi nap keretében. Nevezni a verseny napján és helyszínén lehet, nevezési díj nincs!
"A családoknak, baráti társaságoknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy eltölthessenek egy kellemes napot a tóparton, ugyanis ezen a napon napijegy nélkül horgászhat mindenki a horgászrend betartása mellett. (A fogott halat vissza kell engedni a vízbe!)
Jöjjenek el, főzzék meg az ebédet a szabadban, horgásszanak, és érezzék jól magukat!"
(Idézet egy egyesületi dokumentumból)

Győr
Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége közösen a Nádorvárosi SHE-vel a Holt-Marcalon rendez gyermeknapi horgászversenyt, május 29-én. A verseny 9-től 11-ig lesz.
Találkozás: a Nádorvárosi Sporthorgász Egyesület Klubházában (Kovalter vendéglő mellett) Győr, Szérűskert u. 36. reggel 7 órakor
Bővebben...

Sarkad

A Sarkadi Horgász Egyesület és a Sarkadi Bárkás Horgász Egyesület a városi gyermeknap keretében rendez gyermek horgászversenyt, az Éden tó I-en.
A verseny ideje: május 28. 09:00 - 11:00 között. Nevezni 08:00-tól lehet!
Bővebben...

Gyirmót

Az Mvg-Horgászegyesület az egyesület tanyaházánál szervezi a versenyt, május 28-án. Egész napos műsoros program keretében valósul meg a gyermek horgászverseny.
Bővebben...

Tiszaújváros

A Zabos Géza Horgászegyesület május 29-én a városi dísztavon rendez versenyt a gyermekeknek, két kategóriában: 6-10 éves korig, és 10.14 éves korig. Jelentkezni csak előzetesen lehet, május 27-ig az egyesületnél. Az első 150 jelentkező az Energofish Kft. ajéndákait kapja!
Bővebben...

Békés
Május 28-án nyit a békési Dánfoki Üdülőközpont.
A Békés Városi Kulturális Központ egy fergeteges nyárköszöntő Dánfoki nyitóbulira vár minden kicsit és nagyot 2011.05.28-án és 29-én a Dánfoki Üdülőközpontba! Számtalan egyéb program közt a gyermek horgászverseny 29-én reggel 10:00 és 13:00 között lesz.
Bővebben...

Nagyalásony

Gyermeknapi rendezvények a Ludas-tó melletti szabadidőparkban. A horgászverseny 07:30-tól 12:00-ig lesz. Szervező az Önkormányzat.

Csongrád

A Csongrádi Sporthorgász Egyesület 2011. május 28-án szombaton Gyermeknapi Horgászversenyre vár! Általános- és középiskolás kategóriában lehet jelentkezni. A horgászat helyszíne a Kisréti Sárgavízi versenypálya.
A horgászni vágyó gyerekeket 8 órától várjuk a helyszínen, nevezési díj nincs!
A verseny időtartama: 09:00 - 12:00
Mindenki hozzon magával horgászfelszerelést, csalit, etetőanyagot és haltartót.
Előzetesen is lehet jelentkezni a Művelődési Központban, naponta 9-17 óráig, vagy pedig az egyesület székhelyén kedden és csütörtökön!
Bővebben...

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.