Gyermeknapi horgászversenyek

- Gyermeknapi horgászversenyt szervez a szegedi Móra Ferenc horgászegyesület május 31-én a Salakoson. Nevezés díjtalanul 7:30-tól 08:00-ig a helyszínen. Meglepetések!
Bővebb tájékoztató az egyesület honlapján!
- Kisújszállási Munkás Horgász Egyesület gyermeknapi horgászversenyét a téglagyári II. számú horgásztavon rendezi.
Információ: Tóth Zsolt +36302791871
-Kiskunhalasi Sóstó Sporthorgász Egyesület május 30-án 08:00-tól rendezi gyermeknapi horgászversenyét a Sóstón. Nevezés a helyszínen!
- Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei horgász egyesületek szövetsége május 30-án rendezi versenyét 15 évnél fiatalabb gyermekek részére. A verseny helyszíne a nagyhalászi Fertő II. horgásztó. Nevezés csak előzetesen lehetséges, május 27-ig a szövetségnél, (Nyíregyháza, Dózsa György u. 23.) ill. telefonon a +3642411372 számon, vagy emailben: szabolcs.megyeihorgasz-sz(@)t-online.hu címen. Gyülekezés 07:30-tól a helyszínen. Bővebben>>>
- A szegedi Herman Ottó Horgászegyesület is megrendezi immár hagyományosnak mondható gyermeknapi horgászversenyét az újszegedi Holt-Maroson május 31-én, vasárnap. Úgy tűnik az előzetes jelentkezések alapján, népes gyermeknapi horgászversenynek lehetnek szemtanúi a kilátogató érdeklődők: több száz reménybeli leendő horgászt neveztek be szüleik a versenyre! Nem lesz egyszerű feladat a szervezők számára az ünnepi esemény lebonyolítása! Ezúton is sok sikert, nagyszerű fogásokat kívánok minden résztvevőnek! Támogassuk gyermekeink nagyszerű szórakozását azzal, hogy minél nagyobb számban a helyszínen kísérjük figyelemmel az eseményt!

Kedves horgásztársaim! Aki tud további versenyekről, megkérem hogy hozzászólásában tudassa ezt olvasóinkkal! Meglehetősen nehéz információt szerezni a gyermeknapi horgászversenyekről! Előre is köszönjük!


Google


Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.