Gyermek horgásztáborok 2011-ben

Évről évre egyre több horgászegyesület szervez nyári horgásztáborokat gyermekek részére. Az egy percig sem kétséges, hogy gyermekeink nagyon szeretik ezeket a rendezvényeket, hisz egymás között lehetnek, és együtt hódolhatnak szenvedélyüknek. Számunkra, szülők számára sem közömbös, hogy gyermekeinket jó helyen tudhatjuk a nyári szünetben. Egyre több önkormányzat, civil szervezet és magánvállalkozás támogatja ezeket a kezdeményezéseket, tehát a szülőknek nem minden esetben kell a táborozás teljes költségét állnia. A horgásztáborokban gyermekeink szakértő felnőttek felügyelete alatt sajátíthatják el e csodálatos hobbi mesterfogásait, és jó eséllyel lesznek felnőttként is elkötelezett természetvédők, környezetüket felnőttként is óvó horgászok!

Az alábbi bejegyzésben kedvcsinálóként bemutatok néhány kezdeményezést, horgászegyesületek által szervezett tábort.

Hajdúböszörményi Sneci Horgászegyesület
Az egyesület az idén Bodrogolasziban szervez horgásztábort, június 27-e és július 3-a között. Az egyesület honlapján minden lényeges információ hozzáférhető: Hajdúböszörményi Sneci Horgászegyesület

MVG Horgászegyesület Győr
A Magyar Vagon- és Gépgyár Horgászegyesület 2011. július 9-e és 16-a között szervez horgásztábort gyermekeknek. Jelentkezni a táborvezetőnél lehet emailben az egyesület honlapján keresztül.

Gyermek horgásztábor Tihanyban
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre ez a horgásztábor, Máté László által. Az idén július 4-e és 9-e között, illetve augusztus 1-e és 6-a között. Az előző horgásztáborokról készült képek és az idei információk megtekinthetők a tábor honlapján. A tihanyi Belső-tó honlapján további információk találhatók!

Gyermek és ifjúsági tábor a megújult Néveri-tavon
Az idei nyáron három alkalommal lesz horgásztábor a Néveri tavon. Részletes információk a tó honlapján!

Horgásztábor a komáromi WF szabadidőparkban + horgászvizsga
A tábort a komáromi Kassák Klub Közművelődési és Sportegyesület rendezi július 25-e és 29-e között. Részletek a Wfpark Komárom honlapján!

Gyömrői horgásztábor 2011
A tábort a gyömrői horgászegyesület szervezi, július 5-től 8-ig. Nem bentlakásos rendezvény! Részletek a Gyömrői Horgászegyesület honlapján.

Gyermek bojlis horgásztábor Szabadbattyánban
Bojlis horgásztábor a Fejér megyei Szabadbattyánban július 10-e és 15-e között. Helyszín a szabadbattyáni horgásztó. Érdeklődni...

László István gyermek és ifjúsági horgásztábor
A tábor szervezője a hódmezővásárhelyi László István Sporthorgász Egyesület. A tábor helyszíne a békéssámsoni horgásztó. Két turnust bonyolítanak: július 27-től augusztus 1-ig, és augusztus 3-tól 8-ig. Információk a Haltartó Horgászportálon...

Pogányi gyermek horgásztábor
Az Önkormányzat és a Horgászegyesület közös szervezésében ismét gyermek horgásztábor lesz a 9-15 éves, pogányi gyermekek részére.
A tábor ideje: 2011. június 27-július 1.
A tábor a pogányi gyermekek számára ingyenes.
Jelentkezni lehet: Fejes Andreánál személyesen, és a 30/321-8949-es telefonszámon.

II. Gyermek Horgásztábor Várpalotán
A Várpalotai Bányász Horgász Egyesület és a Gyermekek Sportjáért Egyesület közös szervezésében a Nagybirkás tónál, 8 -14 éves korosztály részére.
Minden táborozó részére az Egyesület 2011. augusztus 31-ig ingyenes névre szóló horgászbérletet ad. A tábor időpontja július 18-tól 22-ig. Program: horgászat és sport minden nap 08:00 - 16:00 óráig.
Részletes információk.

Minden rendező szervezet számára adott a lehetőség, hogy a partfal.hu-n meghirdesse rendezvényét. Regisztráció és belépés után blogbejegyzést közzétéve ismertethető aktuális rendezvényük! A meghirdetett rendezvény azonnal megjelenik a "Friss hírek" között, és a cikk alatt megjelenő linkeken népszerűsíthető is!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.