Godó Panzió, Szajol

Share this

A Godó Panzió immáron 30 éve várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Kihasználva környezeti adottságainkat, közvetlen vízparti telkünkön horgászhelyeket alakítottunk ki szenvedélyes horgász vendégeinknek. A Tisza holtága közvetlen a Godó Panzió kertjének végében kanyarog, meghozva annak a vendégünknek a kedvét is a pecázáshoz, akinek még sosem jutott eszébe horgászni.

A Holt-Tisza szajoli ága 4, egymástól elkülönített tóból áll. Vize intenzíven telepített, évente frissítik a hal állományt. Az aljzat iszapos. A fogható halak között említést érdemel a ponty, a harcsa, amelyből szép, méretesek is horogra akadnak, de fogható még amúr, kárász, süllő, csuka, törpeharcsa, balin. Saját stégünket, vagy csónakunkat is igénybe vehetik vendégeink. A stég mellett süllőfészket és etetett helyeket alakítottunk ki a biztos fogás reményében.

A szajoli holtágon is az országos horgászati szabályok érvényesek. Természetesen a nálunk horgászóknak rendelkezniük kell érvényes állami jeggel, és figyelmeztetjük vendégeinket, hogy nem érdemes megkockáztatni a feketén horgászást, mert nagyon szigorú ellenőrök járőröznek a parton. A napi jegy ára 2000 Ft, melyet akár tőlünk, vagy akár a szajoli bekötő úton található horgászboltban is megvásárolhatnak a csali mellett.

Ha ide érkező vendégeink már elunják a Holt Tisza nyugalmát, a vállalkozó kedvűeket elvisszük egy tiszai horgásztúrára halászmesterünk vezetésével. Motorcsónakkal rablóhalas horgásztúrán, esti harcsázáson, vagy éjjeli süllőzésen vehetnek részt.

Nálunk az is megtalálja számítását, aki kevésbé nagy horgász, vagy a családját is maga mellett szeretné tudni a horgász hétvégén. Nekik a horgászás mellett számos más egyéb elfoglaltságot is nyújt a Godó Panzió.

Vendégeinket éjszakára 40 fő elszállásolására alkalmas panziónk bírja maradásra, ahol 2 ágyas, közös zuhanyzós, vagy fürdőszobás szobákban, illetve 4 és 6 ágyas apartmanházakban hajthatják álomra fejüket. Ettől az évtől a Holt Tisza parton minden igényt kielégítő campingünk is várja a vállakozó kedvű szálló vendégeinket.

Azokat a vendégeinket, akik nem szeretnének bajlódni a főzéssel szívesen vendégül látjuk ízletes házi kosztunkkal akár reggelire, ebédre, vagy vacsorára. Garantáltan ízletes, házias és óriási adag ételeket kóstolhatnak.

Zárt játék udvar, mesebirodalom várja a legkisebbeket, homokozóval, hintával az árnyas fák tövében.

Túrázási, kerékpározási útvonal a folyó Tiszához, vagy a környékben.

Lovaskocsikázás.

A zárt kertben több helyen kialakított bográcsolási, tűzgyújtási lehetőség, ahol akár a fogott zsákmányt is el lehet készíteni.

Az ország minden részéből várjuk csapatok, egyesületek, baráti társaságok jelentkezését egy kis kikapcsolódásra.

Godó Panzió honlapja
Panzió címe: 5081 Szajol, Rákóczi út 29.
Telefon: Tóth Mihályné, +36309952090
E-mail: godopanzio(@)freemail.hu
Térkép - útvonaltervezésre is használható!

Nagyobb térképre váltás

Képek a panzióról és a vízpartról


A képernyőre kattintva a képek eredeti méretükben a galériában tekinthetők meg!

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.