2008. évi fogási napló leadása

Ne feledjük el, hogy az idei fogási naplók leadásának határideje: 2009.01.10.!
A fogási naplót akkor is le kell adni, ha úgy hozta a balszerencse, hogy egész évben semmilyen bejegyzést nem kellett tenni a naplóba, mert nem volt érdemleges fogásunk.
Amennyiben volt zsákmányunk az idén (nagy többségünknek természetesen volt), ne felejtsük összesíteni azokat a napló végén erre a célra rendszeresített oldalakon! Az összefoglaló elsődlegesen statisztikai célokat szolgál, a fogási naplók adatainak összesítése után megállapítható az éves haltelepítések eredményessége, tervezhetőek a 2009. évi telepítések, tehát mindannyiunk érdeke, hogy a fogási naplókat pontosan vezetve, időben leadjuk. Nem mellékesen, aki elfelejti leadni, 2009-ben nem kaphat horgászengedélyt!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.