Beszámoló az idei FeHova-ról!

Az ihr.hu független horgászportál munkatársai is kilátogattak az idei FeHoVa kiállításra, és egy tartalmas, megtekintésre igencsak érdekes videót forgattak a helyszínen!
Idézet a horgászportálról:
"Európa legnagyobb mobil akváriuma, násztáncot járó harcsák, ismert horgászok és eddig ismeretlen újdonságok jellemezték a FeHoVa horgászattal foglalkozó részét. Az ihr.hu csapata is ellátogatott az eseményre, hogy szemügyre vegye a hatalmas horgászcikk választékot, találkozzon régi ismerőseivel és újakat szerezzen. Beszélgettünk Koós Ferenccel a legendás harcsavadásszal, aki elmondta, hogy most épp a harcsák víz alatti életét, táplálkozását, vadászatát szeretné filmre venni, ami nem is annyira a felszerelés, mint inkább a megfelelő tisztaságú vizek hiánya miatt nagy kihívás Magyarországon. Találkoztunk Bokor Károllyal is, akivel a környezetvédelemről és a mostanában már "celebeknek" kijáró rajongásról is beszélgettünk, melyet a híres horgászok a saját bőrükön tapasztalhattak meg a kiállítás négy napja alatt."

A videó megtekintésére érdemes rászánnunk 15 percet az életünkből!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.