FeHoVa 2012

Idén lesz a 19. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás, 2012. február 16. és 19-e között, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban!
Pontos cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
Rövid ismertető a konferenciakalauz.hu oldaláról:
2011-ben több, mint 12 000 négyzetméteren zajlottak az események, 12 ország 230 kiállítójának részvételével, a tavalyinál 15 %-kal nagyobb látogatottság mellett. A kiállítás nyelvi sokszínűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy szlovák, szerb, horvát, román, lengyel, német, olasz és angol szavakat is lehetett a magyarral keveredve hallani.

A magas szakmai színvonal, az üzletkötés, a jókedv és a szórakozás mellett elengedhetetlen része a FeHoVának a megújulás.

Újdonságok 2012-ben:
2012-ben elhozzuk a FeHoVára Észak-Amerika vadvilágát:
Idén újra felejthetetlennek ígérkező trófeabemutatót tekinthetnek meg a látogatók a kiállítás keretein belül, melynek megszervezésében a Nimród Vadászújság segít nekünk. Az érdeklődők betekinthetnek Észak-Amerika vadonjaiba, és megcsodálhatják az ottani élővilágot.
Összegyűjtjük és bemutatjuk Magyarország megyéinek büszkeségeit:
Szintén a Nimród Vadászújság, valamint a megyei vadászkamarák és vadászszövetségek segítségével összegyűjtünk és bemutatunk 1000 db magyar nagyvad trófeát, megmutatva ezzel a magyar vadászat régi fényét, a világban kivívott hírnevéhez méltóan.
Bepillantunk a szarvasok világába:
A FeHoVán, terveink szerint látható lesz majd 70 db különböző, a világon ma élő szarvasfajta (szlovák gyűjtemény) trófeája.
Európa legnagyobb mobil akváriuma újra a FeHoVán:
A nagy sikerrel való tekintettel 2012-ben ismét meghívjuk Portugáliából a 22 400 liter térfogatú akváriumot.
Halas medence:
2012-ben először halas medencét állítunk fel, melyben interaktív versenyeket és horgász bemutatókat hirdetünk meg. Aki a virtuális horgászat mellett, kipróbálná a gyakorlatban is tudását, nálunk megteheti. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt lesz majd kihívás és néznivaló.
Horgász Egyesületek versenye:
Az Aranyponty támogatásával szervezzük magyarországi horgászegyesületek számára a több fordulós versenyt, melynek lesz technikai, elméleti, ügyességi és gasztronómiai próbatétele is.
További tervezett programok, kísérő események:
· Nagyszabású preparátor bemutató
· Szarvasbőgő verseny
· Gyermekfoglalkoztató
· IV. FeHoVa Vadászkutya-gazda Szépségverseny
· Vadászkürt Fesztivál
· II. HUNGEXPO Kupa Nemzetközi Koronglövészeti verseny
· Külföldi horgászhírességek élménybeszámolói, szakmai előadások
· Horgászsuli
· Hungexpo Longue: VIP tárgyalási lehetőség kiállítóknak

Részletes program a FeHoVa oldalán.

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.