Nagyhalfogó horgászverseny a békéscsabai Fás-tón

A nagyhalfogó horgászversenyt a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége rendezi, 2008. szeptember 20-án, szombaton 12:00-tól 21-én vasárnap 12:00 óráig. Fogásként kizárólag a fajlagos tilalommal és méretkorlátozással védett halakat értékelik!
Nevezési határidő: 2008 szeptember 10. péntek. Jelentkezni a Szövetségnél lehet, telefonon, írásban, email-en, vagy személyesen!

Versenykiírás>>> részletesen!

A békéscsabai Fás-tó tulajdonosa és kezelője a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége. A tó területe eredetileg téglagyári agyagbánya volt, a kitermeléssel 1990-ben hagytak fel. Területe kb. 45.2 ha. A víz mélysége rendkívül változó, helyenként 10-16 m is lehet, a korábbi bányaművelés miatt. Jellemző halfajok: amur, balin, csuka, harcsa, keszegfélék, ponty, süllő, sügér. A tó egész évben horgászható, fogható hal mennyisége: az országos horgászrend szerint!
helyi horgászrend>>>


Nagyobb térképre váltás

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.