Daiwa és Cormoran termékek várnak tesztelésre

A tesztelésről szóló hírt a Horgász-zónán találtam. A magazin cikkírói pályázatot hirdet, a szerző által kipróbált Daiwa és Cormoran termékekről, tapasztalatokról lehet leírást beküldeni, fényképekkel vagy videóval kiegészítve.
A pályázat egész évben él, minden publikálható írás díjazva lesz. A díj: a kipróbált termék árával megegyező, de minimum 10.000 Ft értékű horgászfelszerelés.
A tesztelésre váró termékek listája folyamatosan bővül, aktuálisan a következő:
- DAIWA Compass mobile telepole.
- DAIWA Tournament D'Fin gumihal.
- DAIWA Bassers Wormhook WOS.
- DAIWA Tournament Splitring Pliers.
- CORMORAN feeder tripod.
- CORMORAN TS Feeder 4,2m / 180gr.
- CORMORAN PM Match 3,9m.
- CORMORAN ProCarp parittya.
- CORMORAN 11002-es aprócikkes doboz.
- CORMORAN Double Fish mályvacukor.
- CORMORAN Feeder Competition Carryall táska.
- CORMORAN horgászkoffer 1010-es model.
- CORMORAN PVA tasak szett.
- CORMORAN Nano dry merítőszák.
- CORMORAN Magmix paszta.
A pályázatra jelentkezők folyamatosan frissített listát kapnak a tesztelhető felszerelésekről!

Pár soros idézet a Horgász-zónáról, a pályázati kiírásból:

Miről szól a cikkírói pályázatunk?

Sok olyan érdekes vagy új horgászcikk van, amit szívesen bemutatnánk a nagyközönségnek hosszabban is, de jelenleg nincs kapacitásunk arra, hogy elkészítsük ezeket a teszteket, bemutatókat. Ha érzel magadban írói vénát, sokat jársz horgászni és rászánnál egy-két alkalmat a tesztelésre vagy csak egyszerűen érdekel az ezzel járó jutalom, akkor TE VAGY AZ ALKALMAS JELENTKEZŐ!

Állandóan elérhető lesz egy lista a tesztelésre váró termékekről, amely folyamatosan frissül az új beérkezéseknek megfelelően. Ebből a listából választhatod ki azt a számodra szimpatikus horgászcikket, amelyet szívesen bemutatnál horgásztársaidnak. Természetesen a kiválasztott termék esetleges beszerzését (ha nincs még meg az eszköztáradban) Neked kell intézned, a mi feladatunk, hogy majd az írásodért járó ajándékról gondoskodjunk! :)

A pályázat egész évben elérhető, bármikor jelentkezhetsz és küldhetsz be írást!

A pályázati kiírás részletei ezen a linken találhatók!

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.