Völgyhídi halastavak

Share this

   Változatos, nagyhalakban gazdag halállomány várja a horgászat szerelmeseit a több mint 5 hektárnyi Völgyhídi halastavaknál. A Völgyhídi Viadukt átadásával egy időben a Kőröshegyi Széchenyi Zsigmond Vadászkastély felújítási munkálatai is befejeződtek. A kastélyhoz tartozó 32 hektáros birtokon, lenyűgöző természeti környezetben, közel 5 és fél hektáros halastórendszer eredeti állapotába visszaállítva várja a horgászatot kedvelő sporttársakat.

   Az évek során rendszeresen frissített, nagy halakban gazdag halállománnyal várjuk Önt is, hogy nálunk jusson a legnagyobb élményfogásához. A tò átlagmélysége 2 méter, agyagos-homokos fenékviszonyok uralkodnak. A tórendszerbe telepített halak közt ponty, amúr, csuka, afrikai harcsa, süllő, fogas, keszeg, kárász egyaránt megtalálható, így garantáltan változatos fogásban lehet része.

    A megváltott napijeggyel minden nap reggel 7 órától (főszezonban 6 órától) este 18 óráig két bottal horgászhat. A napijegy árak nem tartalmazzák a halat. Előzetes egyeztetés esetén lehetőség van éjszakai horgászatra. A tavon rendszeresen rendezünk horgászversenyeket.

   A parkolás a tó mellett közvetlenül megoldott, igényes mosdók kerültek kialakításra és lehetőség van főzésre, bográcsozásra, az elkészített ételek helyben történő elfogyasztására.

Megközelítés

   A tó megközelíthető az M7-es autópálya Balatonföldvár/Kőröshegy leágazásnál a Kőröshegyen belül található kastély melletti karbantartott földúton, illetve Tihany (Szántód) elágazástól Kaposvár felé menő úton az előzőek szerint a Kőröshegyi kastély mellett.

GPS koordináták: 46.819290, 17.900753

Cím: 8617 Kőröshegy Petőfi köz felől
Horgászjegyekkel kapcsolatban érdeklődni: +36202841282

Weboldal

Facebook oldal

Néhány szép kép a tavakról

  

  

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.