Pontyshow 2019

Share this

Hamarosan kezdődik a 2019. évi pontyshow, gőzerővel készülnek gyártók és nagykereskedők egyaránt. Ezúttal az Energofish ajánlatát ismertetem néhány mondatban.

Kedves Vásárlónk!

Remek hírrel szolgálhatunk! Az Energofish Kft. minden eddiginél szélesebb és gazdagabb termékkínálattal vár minden horgászat iránt érdeklődőt a 11. Pontyshow-n.

Kínálatunkban már egy ideje megtalálhatók a NAVITAS márka prémium minőségű horgász és szabadidős ruházatai. A Pontyshow-n egy önálló standon nézheted meg, próbálhatod fel és vásárolhatod meg a márka legújabb ruházati termékeit. Bővebben ->>

Ugyancsak önálló standon találkozhattok a brit prémium nagyhalas horgász márka, a SONIK termékeivel.

A márka magyarországi nagykövete, Csörgő Tamás is ellátogat hozzánk.

Így lehetőséged lesz személyesen megismerni a szenvedélyes pontyhorgász tapasztalatait. Bővebben ->>

Az Energofish Kft. kínálatában számtalan pergető márka megtalálható. Nálunk minden pergető horgász megtalálhatja a számára megfelelő felszerelést, amivel sikeresen horgászhat a vízparton.

A kiállításon több mint 2000-féle műcsalival várunk,

de az egyéb felszerelések tekintetében is egyedi nagyságú szortiment vár az Energofish standján a kiállítás ideje alatt. Olyan márkákkal várunk, mint a Salmo, az L&K, a Wizard, a Bokor vagy a Kamasaki. A pergető felszereléseken túl minden egyéb pergetéshez szükséges kiegészítőt megtalálsz majd standunkon az EnergoTeam Outdoor márka kínálatában. Bővebben ->>

A Pontyshow keretében természetesen a feeder és method horgászat szerelmeseiről sem feledkeztünk meg. A Duplakukac Horgászbolt standján egész hétvégén találkozhattok az Energofish Feeder Team csapatával. Teszt horgászaink érdekes előadásokkal, bemutatókkal várnak titeket a kiállítás ideje alatt. Ismerjétek meg első kézből a Benzar Mix márka újdonságait, melyekkel eredményes horgászat vár rátok. Bővebben ->>
És íme az Energofish Pontyshow-beli akciója:
Amennyiben a Pontyshow ideje alatt 10.000 Ft feletti értékben vásárolsz bármelyik standunkon, akkor egy 1.000 Ft értékű kedvezménykupont adunk ajándékba, melyet fél évig felhasználhatsz bármelyik Energofish partnerboltban, a FeHoVa kiállításon vagy a Pecaplázában és a pecaplaza.hu oldalon. Találkozzunk a 2019-es Pontyshow kiállításon!

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.