Pontybölcsők és kapásjelzők

Share this

Bemutatjuk a Delphin C-PROTEKT halbölcsőt!

A halbölcső kiváló segítőtársa a sporthorgászoknak, akik szeretik kíméletesen kezelni zsákmányukat. A Delphin C-PROTEKT bölcső rendkívül jól tárolható, az összecsukható mechanizmusoknak köszönhetően a mérete összecsukott állapotban mindössze 70 x 50 x 12 cm. Az egész bölcső 19 mm átmérőjű csövekből álló keretszerkezeten áll. Az alsó részt három pár összecsukható láb alkotja, amelyek a bölcsőnek nagyobb terhelés esetén is magas fokú stabilitást nyújtanak. A szerkezet nem nedvszívó, rendkívül erős textíliával van bevonva. Az anyag alsó részén a vízelvezetést biztosító, 12 x 12 cm méretű két darab rácsozott nyílás található. A bölcsőágy belső mérete 95 x 55 x 20 cm, így a valóban nagy halakhoz is elegendő. A bölcső emellett kiegészítő huzattal is betakarható, amelyet a tépőzárak segítségével egyszerűen rögzíthet. A huzat a csomagolás részét képezi, és emellett az egész bölcső hordozható szállítótokba csomagolva szállítható.
A bölcső tömege: 3,9 kg.Elektromos kapásjelzők

Carp Academy Sensor WDX elektromos kapásjelző szett 3+1

A kapásjelző szett a Carp Academy élenjáró terméke: minőségi rádiós kapásjelző készlet. Modern design, minőségi felületkezelés, jól látható, nagyméretű jelző LED-ek.

- vízálló
-nagyméretű, modern jelző ledek
- hangerő, hangszín, érzékenység állítás - megvilágított állítógombok
- 150 - 300 m hatótávolság
- energiatakarékos éjszakai fény
- rezgő üzemmód
- elemtöltöttség mérő
- 20 mp kapás után utánjelzés
- a jelzők húzásra és ejtésre is más tónusú hanggal jeleznek
A fenti termékek és még sok egyéb érdekes és hasznos horgászfelszerelés megtekinthető a Horgász Outlet webáruház felületén!

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.