Methoddal egyszerűen: a Carp Expert új fejlesztései

Share this

A Carp Expert új fejlesztésű kosarak és töltő szerkezetek minden eddiginél látványosabb, gyorsabb, és eredményesebb horgászatot tesznek lehetővé.

Az új kosarak legfontosabb tulajdonsága az, hogy alsó ólmozott része apró, de rendkívül sűrűn ellátott rücskökkel rendelkezik, így a sima mederfenéken sem tud a kosarunk üres állapotban a megfeszítés irányába elmozdulni. Felső műanyag része is speciális ívekkel ellátott, így a laza szerkezetű etetőanyag is kellő stabilitással repülhet a kiszemelt távoli helyek felé.

Fontos kihangsúlyozni a kosár inline, azaz belső zsinórvezetésű rendszerének kialakítását. A legpuhább szilikon biztosítja azt, hogy a főzsinórként használt extra erős, vagy vastag, akár fonott zsinórok sem tesznek kárt a végszerelék elemeiben. A kosár fixálásáért felelős, alsó ponton elhelyezett szilikon csövecske rendkívül szorosan fogja a belsejébe húzott közepes méretű forgót, melybe aztán az előkénket csatlakoztathatjuk.

A töltő forma feltűnő színezetének köszönhetően nagyon kevés fénynél, rossz látási viszonyok közepette, vagy akár éjszaka is jól észrevehető, használata így sokkal könnyebb, egyszerűbb, kényelmesebb. Masszív, erős és rugalmas szilikon anyaga teszi lehetővé a töltési folyamat gyors és pontos véghezvitelét.

Method szettek megtekinthetők ITT!

energofish.hu: a webáruház!

Önálló horgász akciós termékek a webáruházban. Hihetetlen árengedmények!

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.