Izgalmas újdonság: orsó beépített kapásjelzővel

Share this

Innováció és megbízhatóság egy orsóban!

A Carp Expert márka legújabb fejlesztése a Bite Indicator 6000 orsó. Különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik!

Nincs szükségünk további külön elektromos kapásjelzőre, ha a Bite Indicator 6000-et választjuk. Az orsó maga egy klasszikus kivitelű nyeletőfékes orsó, mely annyira jól össze van rakva, annyira masszív, hogy csak a modern kinézetéről tudjuk megállapítani, hogy a fogyasztói társadalom egy terméke.

Méretéből és tulajdonságaiból adódóan tökéletesen alkalmas bojlis felszerelésre, hagyományos összeállításra, de nagy favorit lesz rablóhalas pecákon is, ahol a minimális felszerelést támogatja ez a 2 in 1 megoldás!

Azoknak ajánljuk az orsót, akik a klasszikus minőség mellett szívesen kipróbálják az innovatív megoldásokkal ellátott termékeket.

Az erőforrást 1 db A23-as elem szolgáltatja, mely nem tartozéka az orsónak.

Megnézem!

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.