HOHE engedélyárak 2013-ban

Vagyunk sokan, gondolom, akik még nem váltottuk meg idei horgászengedélyünket. Indulás előtt érdemes tanulmányozni a Szegedi Herman Ottó HE honlapját, fenn vannak az idei engedélyárak. Ez önmagában még nem újság, az érdekesség az, hogy többféle konstrukcióban vásárolható engedély az egyesületi vizekre. Csak a felnőtteknél maradva: vehető engedély az összes vízre, 60 db fogható ponttyal. Vehető engedély Medencés kikötő nélkül, 40 db fogható ponttyal. Sporthorgász jegy minden vízre, kivéve a Medencés-kikötő, hal nem tartható meg. Vásárolható külön területi engedély a Medencés-kikötőre.
Az egyesület vizeire váltott engedélyek fizethetők SZÉP kártyával is! Felkerültek az oldalra más vízkezelőknek az egyesület által forgalmazott engedélyei is.

Az egyesület honlapjának hivatkozott oldala.

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.