admin blogja

Carp Expert zsinórok

Kedves Sporttársam!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani a Carp Expert márka széles zsinórkínálatát. Az energofish kínálatában megtalálhatók a fonott és monofil zsinórok is, de előkezsinórok terén is többféle termék közül választhatsz a partnerboltokban!
A képek mind kattinthatók, a képek mögött részletes leírások találhatók!

   

      

Az Energofish ajándék akciója az elmaradt Horgászshow miatt

Az Energofish Peca Pláza üzenete:

"Kedves Vásárlónk!

Egy ajándékkal szeretnénk nektek kedveskedni. A koronavírus járvány miatt elmaradt a tavaszi Horgászshow, mely a múlt hétvégén került volna megrendezésre.
Sajnos a kiállításon nem tudtunk veletek találkozni, így más módon szeretnénk átadni ajándékunkat, melyet a Horgászshown terveztünk átadni vásárlóinknak.

A szőke tó - A Tisza-tó hat évszaka

Találtam egy nagyon szép filmet a Tisza-tóról. Közzéteszem az oldalamon, hátha valakinek kedve támad megnézni mostanában...

K-Fish Horgászcentrum, Szeged - néhány információ

K-Fish Horgászcentrum, Szeged, Kossuth Lajos sgt. 69-71.
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 08.00 - 18.00
szombaton: 08.00 - 13.00
telefon: +3662426735

Pontyshow 2019

Hamarosan kezdődik a 2019. évi pontyshow, gőzerővel készülnek gyártók és nagykereskedők egyaránt. Ezúttal az Energofish ajánlatát ismertetem néhány mondatban.

Pontybölcsők és kapásjelzők

Bemutatjuk a Delphin C-PROTEKT halbölcsőt!

D.A.M QUICK SLS 570FD DISTANCE SURF TÁVDOBÓ ORSÓ

Akciós műcsalis dobozok pergetéshez

Az őszi pergetőszezon közeledtével érdemes a műcsali arzenált feltölteni, ehhez rengeteg alternatíva a horgászok rendelkezésére áll, de a csalik tárolására is érdemes figyelni.

Wizard Samurai Spin 2000/4000 pergető orsók

Rövid ajánlás a Wizard Samurai Spin pergetőorsókhoz:

Az EnergoTeam Wizard Samurai, kedvelt pergető széria botjai már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most a Samurai pergető botokhoz is tökéletesen passzoló Spin orsó, 2 méretben.

Izgalmas újdonság: orsó beépített kapásjelzővel

Innováció és megbízhatóság egy orsóban!

A Carp Expert márka legújabb fejlesztése a Bite Indicator 6000 orsó. Különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik!

Tartalom átvétel

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.