Blogok

A szőke tó - A Tisza-tó hat évszaka

Találtam egy nagyon szép filmet a Tisza-tóról. Közzéteszem az oldalamon, hátha valakinek kedve támad megnézni mostanában...

K-Fish Horgászcentrum, Szeged - néhány információ

K-Fish Horgászcentrum, Szeged, Kossuth Lajos sgt. 69-71.
Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig: 08.00 - 18.00
szombaton: 08.00 - 13.00
telefon: +3662426735

Pontyshow 2019

Hamarosan kezdődik a 2019. évi pontyshow, gőzerővel készülnek gyártók és nagykereskedők egyaránt. Ezúttal az Energofish ajánlatát ismertetem néhány mondatban.

Pontybölcsők és kapásjelzők

Bemutatjuk a Delphin C-PROTEKT halbölcsőt!

D.A.M QUICK SLS 570FD DISTANCE SURF TÁVDOBÓ ORSÓ

Akciós műcsalis dobozok pergetéshez

Az őszi pergetőszezon közeledtével érdemes a műcsali arzenált feltölteni, ehhez rengeteg alternatíva a horgászok rendelkezésére áll, de a csalik tárolására is érdemes figyelni.

Wizard Samurai Spin 2000/4000 pergető orsók

Rövid ajánlás a Wizard Samurai Spin pergetőorsókhoz:

Az EnergoTeam Wizard Samurai, kedvelt pergető széria botjai már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most a Samurai pergető botokhoz is tökéletesen passzoló Spin orsó, 2 méretben.

Izgalmas újdonság: orsó beépített kapásjelzővel

Innováció és megbízhatóság egy orsóban!

A Carp Expert márka legújabb fejlesztése a Bite Indicator 6000 orsó. Különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik!

Tiszai horgászat - az alapok

Találtam egy nagyon jó kis cikket a Haldorádón. A cikk témája: horgászat a Tiszán. Magam is a Tiszán horgászom már 40 éve, az írás minden mondatával csak egyetérteni tudok! Mindig is irigyeltem azokat, akik ilyen könnyedén és ilyen szépen tudnak fogalmazni, Kiss Gábor bejegyzése maximálisan megérdemli, hogy én is közzétegyem, habár nem éppen tegnapi az írás. Sok hasznos információval gazdagodhatunk, ha elolvassuk, és nem csak horgászatról!

Információk a MAXON Horgászáruházról

2011.

Tartalom átvétel

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.