2008-ik évi Békés megyei(Körös-vidéki) területi engedélyek

Share this

Békés megye hazánkban a horgászok Mekkájának számít, horgászvizekben bővelkedő terület. A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége Békés megyében 540 hektár vízterületet kezel, ehhez hozzászámíthatjuk még a halászati vállalkozások és horgászegyesületek kezelésében lévő, hasonló nagyságrendű vízterületeket is. Tapasztalataim szerint nagyon sok horgásztársunk érdeklődik a helyi horgászati lehetőségek, horgászegyesületek, horgászboltok, fogási lehetőségek, stb. után, ezért e helyen közzéteszem az interneten elérhető információkat a Körös-vidéki 2008-as területi engedélyekről.

Összevont területi engedélyek:
Az összevont területi engedély a Körösvidéki Horgász Egyesületek kezelésében lévő összes vízterületre érvényes.
Összevont teljes jogú területi engedély ára: 18600 Ft
Összevont kedvezményes engedély ára: 9300 Ft
részletes ismertető:>>>

Térségi területi engedélyek:
Térségi területi engedély váltható Békésszentandrás, Gyoma, a Sebes-Körös, Gyula, Orosháza térségére, illetve a Fás tóra.
részletes ismertető:>>>

Egységes Körösök területi engedély:
A területi engedélyt a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége és a Körösi Halász Szövetkezet közösen adja ki.
A Kettős-Körös, Hármas-Körös és a Sebes-Körös halászati joga két hasznosító, a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége és a Körösi Halász Szövetkezet között oszlik meg. A szövetség a kezelése alá tartozó folyószakaszokat kizárólag horgász céllal hasznosítja, míg a Körösi Halász Szövetkezet szakaszain a halászat és horgászat egyaránt megtalálható.
Teljes jogú területi engedély ára: 18600 Ft.
Kedvezményes területi engedély: 9300 Ft.
részletes ismertető:>>>

Gyermek területi engedély:
Az engedély 14 évnél nem idősebb gyermeknek adható ki. (Az tekinthető 14 évesnek, aki az adott évben tölti be a 14 éves életkort)
Ára 2008-ban: 1000 Ft
részletes ismertető:>>>

Heti és napi jegyek:
Heti és napijegyek a KHESZ összes vízterületére érvényesek. A jegyek az adott nap 0-24 órájáig érvényesek, függetlenül a megváltás idejétől.
Teljes jogú heti jegy ára: 7200 Ft.
Kedvezményes heti jegy ára: 3600 Ft.
Teljes jogú napi jegy ára: 1800 Ft.
Kedvezményes napi jegy ára: 1000 Ft.
részletes ismertető:>>>

Területi engedélyek az alábbi helyeken válthatók:


Google


A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.