Bajai Halfőző Fesztivál 2008.

Share this

Idén is lesz Baján halfőző fesztivál!

Megrendezés napja: 2008. július 12-e, szombat.

Baja város polgármesterének invitálása


Kedves Vendégeink!

Tisztelettel köszöntöm Önöket, akik az ízek és az igazi értékek ünneplésére gyűltek össze a Bajai Halfőző Fesztiválon! Valóban azt mondhatjuk, hogy ez a fesztivál összehoz minket, magyarokat, hiszen nem csak a bajaiaknak, hanem az ország más régióból érkezőinek is fontos és kihagyhatatlan ez a nyári esemény.

Baja a béke szigete, nem csak amiatt, hogy sok különböző nemzetiség közös otthona volt mindig is ez a város, hanem amiatt is, hogy a halfőző fesztivál egy közös pont, egy fontos találkozási hely a különböző nézetű, hitű, meggyőződésű emberek számára. Itt mindenki megtalálja a közös hangot!

Baja nem csak ezért szerencsés város. Minden adott ahhoz, hogy egy ilyen nagyszabású gasztronómiai rendezvényt megszervezzünk: a Duna és a Sugovica halban gazdag vize, a város mediterrán hangulata és barátságos légköre, és nem utolsó sorban a bajai emberek több évszázados tapasztalata, tehetsége és hozzáértése, mellyel a legfinomabb, legízesebb halászlét készítik. Mindezeknek köszönhető az, hogy a Bajai Halfőző Fesztivál az ország kiemelkedő jelentőségű kulturális és turisztikai értékévé vált. És azok, akik egyszer megkóstolták halászlénket, biztosan visszatérnek hozzánk!

Jó étvágyat, kellemes időtöltést kívánok Baján, a régió egyik legsármosabb kisvárosában!

Dr. Révfy Zoltán
Baja város polgármestere


A részvétel feltételei: minden résztvevő saját maga biztosítja az igény szerinti halmennyiséget és vállalja az egy főzőhelyre megállapított 5.000 forintos hozzájárulás befizetését. Ha élni kíván a lehetőséggel, és részese szeretne lenni a 2008. július 12-én, szombaton megrendezésre kerülő programnak, a következőt kell tennie: 2008. május 12-e és 30-a között keresse fel a Bajai Kommunikációs és Marketing Kft. Szervező- és Jegyirodáját (Baja, Szentháromság tér 11.)! A regisztráció a szervezési hozzájárulás helyszíni befizetésével történik, és egyben átveheti a halfőző helyére vonatkozó információs kiadványt.

Csere, illetve egyéb változtatási igényeket a főzőhelyek jogával rendelkező személyekkel való egyéni egyeztetés alapján tudunk csak végrehajtani, a regisztrációval egy időben. Mivel a rendezvény bővítésére nincs lehetőség, új jelentkezőket csak korlátozott számban tudunk fogadni.

Halfőző hely iránti igényüket írásban, név, pontos cím, telefonszám feltüntetésével a Bajai Kommunikációs és Marketing Kft. 6500 Baja, Szentháromság tér 11. címére küldhetik, vagy a 79/420-811-es telefonszámon jelezhetik. Halfőző helyet csak abban az esetben tudunk adni az új jelentkezőknek, ha a tavalyi „asztalgazdák” idén nem tartanak igényt a halfőző helyükre. Amennyiben marad szabad főzőhely, május 30-a után írásban vagy telefonon értesítjük a helyigénnyel jelentkezetteket.

További információ:
Bajai Kommunikációs és Marketing Kft., Baja, Szentháromság tér 11.
Telefon: +36 79/420-811, +36 79/324-229, fax:+36 79/420-811.

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.


A rendezvény várható menetrendje:

10.00 - ig    Terület berendezése, főzőhelyek kialakításának befejezése
12.00-15.00    Halfőző helyek megközelítése gépjárművel
15.00-17.00    Halfőzők elhelyezkedése, kijelölt főzőhelyek elfoglalása (gépjármű nélkül!)
15.00-18.00    Színpadi programok (világzene)
17.00-18.00    Tűzrakási, főzési előkészületek, asztalokmegterítése, vízvétel
18.00-18.05    Ünnepélyes tűzgyújtás
18.00-19.00    Halászléfőzés, kóstolás
18.00-18.30    Támogatói díjátadás
19.00-20.00    Vacsora meghívott vendégekkel, barátokkal
20.00-24.00    Színpadi programok (könnyűzene)
24.00-00.30    Zenés tűzijáték
00.30-05.00    Közös ünneplés folytatása
(szigeti könnyűzenei programok, táncos rendezvények)


Kísérő programok, fellépő együttesek:
Világzenei kavalkád, Molnár Dixieland Band koncert, Veracruz, Balázs Fecó és új zenekara, Hevesi Imre és a La Bomba, Baja környéki tánccsoportok bemutatója, hastánc show, Love Gun, Magna Cum Laude!
További programok, bővebb tájékoztató: Halfőző Fesztivál honlapján

Hungaryrooms.com - Gyors, kényelmes szállásfoglalás. Hotelek, apartmanok, egyéb szálláshelyek ajánlatai egész Magyarországon online térképes keresővel.


Google


A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.