Azálea Vendégház - Bázakerettye ajánlata

Share this

Aktív pihenés, gyönyörű természeti környezetben Bázakerettyén, az Azálea vendégházban!
Ha Ön a természet közelében szeretne pihenni, s nyugalomra vágyik, mindezt az Azálea Vendégház biztosítja Önnek.

Azálea Vendégházunk Nyugat-Dunántúlon az M7-es autópályától és a letenyei határátkelőhelytől (Horvátország) 13 km-re, a szlovén határtól (Tornyiszentmiklós) 30 km-re Bázakerettyén, a Zalai Dombság egyik legszebb településén, a Magyar Olajipar Bölcsőjében, a Fő út 40 szám alatt található. Üdülési csekk elfogadóhely. Reggeli és/vagy félpanzió megoldható.

Látnivalók Bázakerettyén: termál- és strandfürdő, Budafa-pusztai Arborétum, Vétyemi Ősbükkös, erdei kisvonat, Olajtörténeti Kismúzeum, horgásztavak, MAORT által épített lakótelep, kerékpár út, Rockenbauer Pálról és Papp Simonról elnevezett túra útvonal.

Vendégházunkról: Földszintes, stúdió jellegű apartmanjaink teraszairól a szépen gondozott fás, virágos udvar tárul vendégeink elé. Kellemes és kedvelt reggeliző és olvasóhely, a csendet csupán a fészekrakó rozsdafarkú madárkák csivitelése és a rigó füttye töri meg. Apartmanjaink mini konyhával, saját fürdőszobával, TV-vel ellátott, 2,3,4 ágyas szobákból állnak, biztosítva akár az önellátást is.

Árak:
1 éjszaka esetén: 4000 Ft/fő/éj + 150 Ft/fő/éj IFA
2 éjszaka után: 3500 Ft/fő/éj + 150 Ft/fő/éj IFA
Kedvezmény:
6 éves korig a szállás és étkezés ingyenes. 6 éves kortól 14 éves korig a mindenkori szállásár 50 %-át kell fizetni. Ugyanez vonatkozik a gyerekek étkezésére is.

Kedvezményes szolgáltatások: bográcsozáshoz, flekken sütéshez tüzelőanyag biztosítása.

Ingyen szolgáltatások:
- sport eszközök (darts, minifoci pálya, ping-pong asztal, lengő teke, tollaslabda, stb.,) használata.
- zárt parkoló a gépkocsik részére.
- kisgyermekes szülők részére etetőszék, babakocsi, kiságy pelenkázóval, gyermekkád, hinta, homokozó, játéksarok áll rendelkezésre.

Elérhetőségek:
tel: +36303203803 ill. +3693950182
email: info[@]budafaluus.hu
vendégház honlapja

Kedvezményes ajánlat csak horgászoknak!

Ha Ön vagy barátai egy csodálatos természeti környezetben lévő, gazdag halállománnyal rendelkező horgásztavat keresnek, akkor várjuk hívását, mert két tavat is tudunk ajánlani! Maróci tó vagy Kistolmácsi tó, ezek 3,5 illetve 6 km-re találéhatók vendégházunktól.
Akciós csomagajánlat: 4 nap/3 éjszaka mindössze 20.000 Ft/fő + 150 Ft/fő/nap IFA.
Bruttó ár és forintban értendő. Üdülési csekkel fizethető! Más csomagajánlattal nem vonható össze! Kérje részletes tájékoztatónkat!
A csomag tartalma:
- 3 éjszaka szállás, félpanzióval.
- egy napi területi engedély, ha Ön rendelkezik az állami horgászjeggyel.
- a halételek elkészítéséhez ingyenes eszközhasználat (bogrács, tűzifa, stb...).
- egy alkalommal kalandozás a Budafa-pusztai Arborétumban, szakvezetővel az azáleák, mamutfenyők világában.

Azálea Vendégház a Google térképén:

Nagyobb térképre váltás

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.