II. ÁSSZAL PÁRBAN® HORGÁSZVERSENY!

A HOROGRA AKADVA PECAMAGAZIN ÉS A HORGÁSZ VILÁG ÚJSÁG 2008 június 28.-án, második alkalommal megrendezi férfi versenyzők részére a:

II. ÁSSZAL PÁRBAN® HORGÁSZVERSENYT

Tisztelt Horgásztársak! Szeretettel várunk mindenkit a horgászversenyen!

NYERJEN 1.000.000 Ft. ÖSSZÉRTÉKŰ TÁRGYNYEREMÉNYT!!!

Tapasztalataink alapján gyakran megesik, hogy a nyílt nevezéses horgászversenyekre, ahol nagy a tét, egyre sűrűbben jelentkeznek a profi horgászok is, az úgynevezett nagy „ÁSZOK”. Ennek hallatán az amatőr horgász elkedvetlenedik, mert azt hiszi, hogy a sok EURÓPA és VILÁGBAJNOK közt ő úgysem tud labdába rúgni. Sajnos ez általában így is történik. Nehéz egy Európa vagy egy Világbajnokot legyőzni. Nos mi megoldjuk ezt a problémát! Önnek nem kell egyebet tennie, mint e-mail-ben a wobbler(@)wobbler.hu címre, vagy egy levelezőlapra írja fel nevét, címét és telefonszámát, majd küldje be 2008 június 5.-ig szerkesztőségünk címére:

BUENOS DIAS MEDIA
II.„ÁSSZAL PÁRBAN” HORGÁSZVERSENY
AMATŐR KATEGÓRIA
2463 TORDAS, Pf. 10.

Amint az e-mail vagy a levelezőlap megérkezett a szerkesztőségünkbe, Ön automatikusan részt vesz az ezt követő sorsoláson, ahol eldől, hogy kivel fog Ön párban horgászni az „ÁSZOK” közül. Tehát a versenyen résztvevő ÁSZ és AMATŐR horgász párosok között fog eldőlni, hogy ki lesz az a boldog páros, aki a serleg mellett elviszi a fejenként 1.000.000 Ft. összértékű hatalmas tárgynyereményt! (2 darab robogó, 2 darab csónak, 2 darab elektromos csónakmotor, értékes horgászfelszerelések)
Természetesen, várjuk a profi kategóriába jelentkező versenyzőket, akár klubcsapatokat is. „Profinak” számit az a horgász, aki a horgászatot valamely csapatban, igazoltan, versenyszerűen űzi. Nevezni lehet 2008 június 5.-ig e-mailen a wobbler(@)wobbler.hu címen vagy levelezőlapon szerkesztőségünk címén:

BUENOS DIAS MEDIA
II.„ÁSSZAL PÁRBAN” HORGÁSZVERSENY
PROFI KATEGÓRIA
2463 Tordas, PF. 10

Fontos, hogy a nevezés tartalmazza azt is, hogy a versenyző melyik klubcsapathoz tartozik.
A rendezvény időpontja: 2008 június 28. szombat reggel 6 óra
Helyszíne: Délpesti Horgásztó, Bugyi-Pest megye
Felszerelés: 1 darab úszós bot, vagy egy darab feeder bot
Limitek: etetőanyagból 10 liter nedvesen/fő, tűző-, és etetőszúnyogból összesen 1 liter/fő, csonti és pinki összesen 1 liter/fő
Résztvevők száma: 40 páros csapat
Nevezési díj: 20.000 Ft/fő, mely tartalmazza a részvételi díjat, a vacsorát és egy ital árát (sör vagy üdítő)
A verseny menete a F.I.P.S. szabályzata szerint zajlik, szektorokban. 6 órakor találkozás a tóparton, regisztráció 6,30-ig, majd a szektorok és rajtszámok sorsolása következik. 7 óra 30 percig a párok elfoglalják horgászhelyeiket, majd ezt követően 8 óra 25 percig előkészülés. 8 óra 30 perckor elkezdődik a verseny első fordulója, a páros egyik tagjával,(például a profi horgásszal) amely tart 11 óra 30 percig. Ezután az első forduló mérlegelése következik 12 óra 30 percig. 12 óra 30 perctől 13 óráig a második forduló szektor sorsolása következik, majd a versenyzők elfoglalják horgászhelyeiket. 14 órakor kezdetét veszi a verseny második fordulója, amely 17 óráig tart. A második fordulóban a páros másik tagja horgászik.(mondjuk az amatőr horgász). 17 órától a második forduló mérlegelése, majd ezt követően vacsora következik.19 órakor díjkiosztás.
A versenyről televíziós felvétel készül, mely felvétel a HOROGRA AKADVA pecamagazin adásában lesz sugározva!
Főtámogatóink: DÉLPESTI HORGÁSZEGYESÜLET, EXNER ÚSZÓK, TIMÁR MIX ETETŐANYAGOK, ENERGOFISH KFT.

Információs vonal: 06-22/610-394 vezetékes vonalon
06-70/208-5885 mobil számon
vagy a wobbler(@)wobbler.hu e-mailen.

„Görbüljön a bot”

a viszontlátásra, a II.„ÁSSZAL PÁRBAN” HORGÁSZVERSENY-en

Share this

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.